Herbergier Bartlehiem

Herbergier Bartlehiem

Oeds Visser en Judith Visser
Bartlehiem 35
9091 BH Wyns
0519-346185
0631905430
0621496788
bartlehiem@herbergier.nl

Herbergier Bartlehiem

Varende expositie: vensters met verhalen

In de week rond Wereld Alzheimer Dag (3e week van september) gaan we op pad met een varende expositie. Thema is wat het met je doet als een van je ouders dementie heeft. Ieder is van harte welkom deze expositie te bezoeken. Klik hier voor meer informatie.

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Bijzondere zorg op een unieke plek.

Wij bieden kleinschalig wonen voor mensen met dementie. Het gaat om bijzondere zorg op een unieke plek. Wij maken iedere dag weer onvergetelijk voor de mensen die bij ons wonen. Door de kleinschalige opzet van ons huis is er een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Dat maakt persoonlijke aandacht mogelijk voor onze gasten. Wij bieden zorg aan mensen met de ziekte van Alzheimer, vasculaire dementie, Lewy Body dementie, Parkinson dementie of een van de andere vormen van dementie. Ook mensen die door een andere oorzaak geheugenproblemen ondervinden kunnen bij ons terecht.

In de woordenwolk hiernaast vind u beschreven wat wij belangrijk vinden in ons dagelijks werk.


Bijzondere zorg

Bij onze zorgverlening staat aandacht voor onze gasten voorop. Om hen draait het. Wij nemen tijdens de zorgverlening alle tijd om hen zo goed mogelijk te helpen. Ook houden wij zoveel mogelijk rekening met de wensen en gewoontes van de mensen die bij ons wonen. Als iemand uit wil slapen, dan kan dat. Als iemand juist vroeg uit bed wil, kan dat ook. Samen met een team van betrokken medewerkers staan wij voor klaar voor onze gasten. De ruimte voor individuele aandacht in een huiselijke omgeving maakt onze zorg zo bijzonder.

Sfeervol wonen in een huiselijke omgeving

Wij zijn gehuisvest in de voormalige zuivelfabriek van Bartlehiem. In dit prachtige pand zijn zeventien ruime kamers aanwezig, die naar eigen wens kunnen worden ingericht. Elke kamer is voorzien van een badkamer met wastafel, toilet en douche. Daarnaast is ereen mooie en sfeervolle huiskamer. Hier is volop ruimte elkaar als bewoners te ontmoeten. Ook is er een prachtige tuin die zich goed leent voor buitenactiviteiten zoals een wandeling, tuinieren of op een bankje zittend genieten van de voorbij komende boten.

Aandacht voor familie

Wij hebben ook aandacht voor de familie van onze gasten en bieden een luisterend oor bij ingrijpende gebeurtenissen zoals een verhuizing en de veranderingen die dementie met zich mee kan brengen.

Dagbesteding mogelijk

Voor thuiswonende mensen met (beginnende) dementie bieden wij dagbesteding, voor een of meerdere dagdelen per week. Op deze manier kunnen wij de partner ondersteunen om het thuis wonen van de betreffende persoon met dementie langer mogelijk te maken.


U kunt ons volgen via  Herbergier op Facebook   

Nieuwsberichten en actuele ontwikkelingen vindt u op onze Facebook pagina, door te klikken op bovenstaand icoon. We stellen het op prijs als u ons liket op onze Facebook pagina.Nieuwsberichten via Facebook

Vanaf 1 mei 2016 kunt u Herbergier Bartlehiem volgen via Facebook. Klik op de link (f) onderaan deze pagina.

Lees het hele bericht »

'Wij maken onze zorg iedere dag weer onvergetelijk'