Herbergier De Ehze

Herbergier De Ehze

Henk Boelen en Martin Lijtsman Piernbaum
Hogenkampsweg 2
7218 BT Almen
0575431169
ehze@herbergier.nl

Welkom in De Ehze


Herbergier De Ehze ligt bij het dorp Almen op de grens Achterhoek, Veluwe en Salland. Via een robuuste brug komt u in een uitgestrekt park met in het midden daarvan een Engels Landhuis en een wit Koetshuis. Eenmaal binnen geven lambriseringen, hoge plafonds en karakteristieke elementen van vroeger de bezoeker het gevoel van warmte en comfort.


Het aanbod

De twaalf kamers in het Landhuis zijn stuk voor stuk anders en uniek, maar met altijd een ruime woonkamer, slaapkamer en een badkamer. De drie kamers in het Koetshuis hebben tevens een pantry en een eigen terras. Negen kamers zijn ook geschikt voor (echt)paren.
Professionele koks staan iedere dag garant voor verse maaltijden voor onze bewoners en hun bezoek. Met recht zijn onze maaltijden een hoogtepunt van de dag.
De ondersteuning en zorg wordt verleend door professionals: verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en andere medewerkers met oog voor de ouder wordende senior. Levenservaring en de eigen interesses zijn uiteraard leidend voor de activiteiten van de bewoners.


Voor wie?

In onze Herbergier wonen mensen met een een vorm van dementie, die niet meer  in hun eigen huis kunnen of willen wonen. Middels een CIZ-indicatie kan de zorg betaald worden met een PGB (Persoons Gebonden Budget). De woon- en verblijfkosten betaalt u uit uw eigen middelen. Denkt u ook aan de (wettelijke, verplichte) eigen bijdrage (zie www.cak.nl)!

De all-in tarieven voor het wonen: vanaf 2550,- per maand.

De Ehze is met name 

ook geschikt voor (echt)paren, 

 waarvan de partner geen hulp nodig heeft of alleen maar lichamelijke ondersteuning of - zorg behoeft.


Conclusie?

Kom gewoon eens vrijblijvend kijken en laat u informeren door de zorgondernemers Henk Boelen en Martin Lijtsman. Kijk bij Meer info voor het telefoonnummer en het mailadres.
Ook kan Henk meer informatie geven over de indicatie-aanvraag (CIZ), aanvraagprocedure voor PGB, Eigen Bijdrage (CAK) etc.Kijk ook op menu Gastenboek, hoe familieleden van oud-bewoners hun ervaringen vertellen over de zorg en ondersteuning van hun familielid in De Ehze.

Herbergier De Ehze:
  • heeft een eigen facebook-pagina 
  • is gecertificeerd met een Roze Loper (zie www.rozezorg.nl) Zorgen maken over uw zorg: dat doen wij!