Alle vacatures

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle openstaande vacatures bij De Drie Notenboomen en de verschillende vestigingen.

 

Aanmeldingen voor het zorgondernemerschap worden in behandeling genomen door De Drie Notenboomen. Sollicitaties op vacatures voor medewerkers, vrijwilligers of stageplaatsen bij specifieke vestigingen worden rechtstreeks verzonden aan de zorgondernemers van de betreffende vestiging. Zij zijn zelf volledig verantwoordelijk voor de samenstelling van hun team. 

 

Vacatures

Interessegebied:
Vestiging:

Herbergier Oldeberkoop

25-09-2017

Verzorgende IG in de leeftijd van 18 - 35 jaar


Lees verder >>

Herbergier Gouderak

15-09-2017

Ons Herbergierteam zoekt een nieuwe collega, een Medewerker Herbergier+ op niveau Sociaal Pedagogisch Werk/Hulpverlening (SPW-4/SPH-4) of Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ-4) voor 16-ca.24 uur per week. Ruime PG-ervaring is zeker nodig, maar vooral ook veel affiniteit met dementerende ouderen. Het welzijn van onze bewoners staat altijd voorop. Je bent tijdens je dienst regelmatig verantwoordelijk voor de medicijnen en je coördineert dan het team medewerkers. Als je nog geen certificaat Medicijnen hebt, is dat niet erg, maar dan moet je wel bereid zijn dat alsnog te halen. Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de geldende CAO.


Lees verder >>

Herbergier Gouderak

15-09-2017

Ons Herbergierteam zoekt een nieuwe collega, een Medewerker Herbergier+ met diploma 3-VIG voor 16-ca.24 uur per week. Ruime PG-ervaring is zeker nodig, maar vooral ook veel affiniteit met dementerende ouderen. Het welzijn van onze bewoners staat altijd voorop. Je bent tijdens je dienst regelmatig verantwoordelijk voor de medicijnen en je coördineert dan het team medewerkers. Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de geldende CAO.


Lees verder >>

Herbergier Harlingen

14-09-2017

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn wij per direct op zoek naar een Verzorgende IG/Verpleegkundige voor 16 - 28 uur per week.


Lees verder >>

Herbergier Dronrijp

03-07-2017

Wij zijn per direct op zoek naar een Verzorgende IG/Verpleegkundige (m/v).


Lees verder >>

Herbergier Den Haag

29-05-2017

Herbergier Den Haag is een fijne, rustige plek in de stad waar mensen met geheugenproblemen zichzelf kunnen zijn. Om ons team te versterken zoeken wij een gedreven medewerker (verzorgende IG) die onze gasten begrijpt en een warm hart kan toedragen. Het gaat om een deeltijd functie van max. 24 uur per week.


Lees verder >>

Herbergier Dronrijp

13-02-2017

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! LEES VERDER OM DE MOGELIJKHEDEN TE BEKIJKEN.


Lees verder >>

Herbergier Gouderak

11-02-2017

Vrijwilligers zijn van grote meerwaarde voor onze bewoners. Vrijwilligers doen binnen de Herbergier geen regulier werk dat normaal gesproken door medewerkers van de Herbergier uitgevoerd wordt.


Lees verder >>

De Drie Notenboomen

10-02-2017

Om in de toekomst nieuwe Herbergiers te kunnen blijven openen, zijn wij continu op zoek naar nieuwe kandidaten voor het zelfstandig ondernemerschap.


Lees verder >>

Herbergier Heerde

30-12-2016

Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG., die een voorliefde heeft om te zich in te zetten voor mensen met een geheugenprobleem.


Lees verder >>

Herbergier Bartlehiem

04-11-2016

We zoeken een vrijwilliger die twee keer per week iets onderneemt met specifiek één bewoner. Het gaat vooral om lichamelijke activiteiten zoals samen fietsen en wandelen. Maar ook even zitten voor een praatje.


Lees verder >>

Herbergier Oudenbosch

22-08-2016

Binnen ons team hebben wij per direct ruimte voor een Verzorgende IG


Lees verder >>

De Drie Notenboomen

02-06-2016

Als zorgondernemer bied je 15 a 16 ouderen met geheugenproblemen een warm thuis. Herbergier Elst draagt het stokje over en zoekt gepassioneerde opvolgers!


Lees verder >>

Herbergier Piershil

02-05-2016

Herbergier Piershil is op zoek naar medewerkers die zijn opgeleid in de zorg en die interesse hebben om naast de zorgtaken bezig te zijn met omgevingszorg (gevraagd: VIG/ZV of iemand die zijn/haar bevoegd- en bekwaamheden heeft behaald en actueel heeft).


Lees verder >>

Herbergier Oldeberkoop

25-02-2016

Ben je creatief, muzikaal, een boeiende verteller, een toneelspeler en vind je het leuk om onze gasten daarmee te boeien?


Lees verder >>

Herbergier Oldeberkoop

25-02-2016

Wil jij een bijdrage leveren aan deze bijzonder gewone zorg voor mensen met een geheugenprobleem?


Lees verder >>

Herbergier Tilburg

01-09-2014

Herbergier Tilburg zoekt versterking in de vorm van een nieuwe medewerker voor ons team.We zijn specifiek op zoek naar iemand met een verzorgende of verpleegkundige achtergrond (niveau 3, 4, 5) en (enige) ervaring in de psychogeriatrie.Gezien de huidige teamsamenstelling zoeken we naar een nieuwe medewerker in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. Wie belangstelling heeft, kan een motivatiemail met CV sturen naar tilburg@herbergier.nl.


Lees verder >>