Herbergier Bartlehiem

Vensters met verhalen

Wat doet het met je als een van je ouders dementie heeft?

Wij hebben aandacht voor de verhalen van familieleden. Er gebeurt veel met je als een van je naasten dementie heeft. Oeds Visser, zorgondernemer van Herbergier Bartlehiem, verdiepte zich in deze verhalen. Hij interviewde zeventien personen over de vraag: wat doet het met je als je vader of moeder dementie heeft?

Hij stelde een expositie samen met als titel ‘vensters met verhalen’. Achttien panelen geven een doorkijkje in het verhaal van de mensen die geïnterviewd zijn. Doel is aandacht te geven aan hun ervaringen. De expositie bestaat uit indrukwekkende panelen die diverse thema’s uit de verschillende verhalen belichten. Vensters met verhalen laat zien dat ieder zijn of haar eigen ontroerende en aansprekende verhaal heeft. Oeds werkt momenteel aan een boek over dit onderwerp. Meer informatie: www.venstersmetverhalen.nl

De expositie vensters met verhalen is van 1 december 2017 tot 15 januari 2018 te zien in het Sûnenz Centrum in Drachten. Adres: Burgemeester Wuiteweg 140b, 9203 KP te Drachten.