Herbergier Bartlehiem

Wij hebben plek voor een nieuwe gast

Wij hebben momenteel een kamer vrij
Vestigingen
Herbergier Bartlehiem

Wij hebben momenteel plek beschikbaar voor een nieuwe gast. Het gaat om een mooi ruim appartement op de begane grond. Het appartement is gelegen aan de zuidzijde van het pand en is ruim 40 m2 groot.

Herbergier Bartlehiem biedt kleinschalig wonen voor mensen met geheugenproblemen zoals dementie. Wij maken iedere dag weer onvergetelijk voor de mensen die bij ons wonen. Door de kleinschalige opzet van ons huis is er een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Dat maakt persoonlijke aandacht mogelijk voor onze gasten. 

We, zorgondernemers Oeds & Judith Visser, kijken graag samen met ons team naar wat goed is voor onze gasten. We verlaten daarbij de traditionele wegen. Zo beperken we het papierwerk voor onze medewerkers. Op die manier kunnen ze de dingen doen waar ze goed in zijn en wat ze graag doen. Goede zorg bieden aan onze gasten en tijd hebben voor een praatje, een wandeling of het doen van een spelletje.

Interesse?

Wilt u onvergetelijke zorg en een bijzondere woonplek voor uw familielid? Wilt u meer informatie over onze manier van werken?

Klik hier en stel uw vraag in uw mail aan ons. Wij vertellen u graag over ons huis en onze werkwijze.