Herbergier Beneden-Leeuwen

Herbergier zijn in deze tijd

Vestigingen
Herbergier Beneden-Leeuwen

                 Betrokken, betrouwbaar, respectvol, gastvrij en creatief

Wat leven we in rare tijd op dit moment en wat een inzet en betrokkenheid laat ons team zien. Goed blijven leven én werken in de Herbergier, dát doen we samen, het lijkt ons te lukken om in deze werkelijkheid waarin we zoveel anders moeten doen dan anders toch ook een beetje onszelf kunnen blijven. Al missen we de dagelijkse ongedwongen contacten in de algemene woonruimtes enorm met familie en naasten. We zijn realistisch, de kans dat het COVID-19 virus binnenkomst is reëel. Zorgvuldigheid betrachten en daarnaast het leefbaar houden vraagt dagelijkse alertheid en bijsturen.

Ook voor ons allemaal in de Herbergier geldt:

  • Volhouden
  • Zoveel mogelijk thuisblijven
  • Ontvang maximaal 2 personen per dag -waarbij we in onze Herbergier steeds in overleg met vertegenwoordiging en op maat in belang van bewoner of groep afwegingen maken
  • Vermijd niet noodzakelijke reizen

We ontvangen u graag en hopen dat te blijven doen op de bij ons passende manier, op maat, in overleg met ons en vertegenwoordiging van de bewoner en met zorg voor individuele en groepsveiligheid. De maatregelen voor bezoekers die in de landelijke handreiking gesteld worden kunnen we toepassen en zijn uit te leggen.

We gaan door met wat we aan het doen zijn, blijven alert en zorgen voor elkaar.
Tot gauw ziens in Leeuwen!

Team Herbergier Beneden-Leeuwen, Martha en Bianca

Delen: