Beschikbare vestiging

Herbergier Heerde

Gasten

Herbergier Heerde biedt een liefdevol en actief thuis aan 16 mensen met geheugenproblemen. Als zorgondernemers zijn Gerrit en Riny veel aanwezig en eten mee met hun gasten en medewerkers zodat zij altijd aanspreekbaar zijn en op de hoogte van ieders wel en wee. Iedere middag gaat één van de medewerkers samen met een gast boodschappen doen bij de supermarkt. Gasten mogen meehelpen met de voorbereiding van de maaltijd en wie het wil schept zelf op.

Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd waarbij rekening wordt gehouden met de interesse van de gasten (van een leuke uitje of wandeling tot een kopje koffie of potje scrabble). Gasten maken ook graag gebruik van het heerlijke terras, beschut gelegen op het oosten. Iedere dag wordt er naar (klassieke) muziek geluisterd en er wordt vaak met elkaar gezongen. Daarnaast staat beweging hoog in het vaandel en zijn er iedere week bewegingslessen o.l.v. een fysiotherapeut.

Pand & ligging

Herbergier Heerde is gevestigd in een monumentale villa uit 1900. Het pand – gelegen aan de rand van de bebouwde kom - is ruim opgezet, met veel aandacht voor rust en privacy. Binnen enkele minuten bent u in de Veluwse bossen, aan de rivier de IJssel met haar prachtige uiterwaarden of de gezellige kernen van Heerde en Epe. De steden Apeldoorn, Zwolle, Deventer en Zutphen zijn per auto binnen een half uur te bereiken.

In Herbergier Heerde zijn 16 kamers, een moderne keuken en een sfeervolle woonkamer gerealiseerd. Het gehele pand is rolstoel toegankelijk en beschikt over een moderne lift. Achter het pand ligt een mooie besloten tuin met terras en er is voldoende parkeergelegenheid voor bezoek. De woning van de ondernemers is geschakeld met de Herbergier, heeft een eigen ingang en een grote tuin. Naast een royaal leefgedeelte is er een slaapkamer, met badkamer op de begane grond en op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer

Meer weten over het leven in Herbergier Heerde? 

Dompel je dan onder in het leven van Riny, Gerrit en hun gasten via de website van Herbergier Heerde of neem contact op met De Drie Notenboomen via +31 (0)182 55 04 33 voor meer informatie met betrekking tot deze vestiging.

Huidige zorgondernemers: Gerrit en Riny de Graaf
Geopend sinds: 2011
Aantal bewoners: 16 (+ 1 logeerplek)

Aantal medewerkers: 28 (16 fte)
Locatie: Gevestigd in een monumentale villa uit 1900 aan de rand van de bebouwde kom

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jou/jullie is!

Inschrijven

Klaar voor je eigen Herbergier?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden