Beschikbare vestiging

Herbergier Leimuiden

  • Herbergier Leimuiden

In het Zuid-Hollandse dorp wordt een voormalige basisschool getransformeerd tot warm thuis voor zestien bewoners met dementie. De basisschool wordt uitgebreid met nieuwbouw met hierin de privéwoning van de ondernemer en een ruime gemeenschappelijke woonkamer. Deze is met geplaats op een levendige hoek, zodat het leven voorbij trekt en de bewoners positief geprikkeld worden.   

Pand en ligging

Leimuiden is een sfeervol dorp in het Groene Hart. Het ligt in het uiterste noorden van Zuid-Holland op de grens met Noord-Holland. Leimuiden wordt omring door water. Het dorp ligt tussen de Westeinderplassen en het Braassemermeer en ook de Kagerplassen zijn relatief dichtbij. De Herbergier ligt bovendien lekker vlakbij het stadshart van Leimuiden.

Bouw een Herbergier van de grond op

Bij een nieuwe locatie heb je als ondernemer volop de ruimte om de Herbergier vanaf de grond op te bouwen. Dit vertaalt zich in het inrichten van de Herbergier (keuken, vloeren en wanden etc), het samenstellen van een gepassioneerd team en de bewonersgroep. Een bijzonder leerzame reis, waarin je een pand nieuw leven inblaast als liefdevol thuis voor zo’n 16 mensen met dementie.

Ondernemen binnen de franchiseformule

Ondanks de vrijheid van het ondernemerschap, kan je altijd vertrouwen op de ondersteuning van Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Terwijl jullie ondernemen en zorgen, biedt De Drie Notenboomen de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Via het lerend netwerk kunnen Herbergier-ondernemers kennis uitwisselen en van elkaar leren.

Aanmelden

Al met al is het starten van je eigen Herbergier een bijzonder staaltje maatschappelijk ondernemen. Benieuwd naar de mogelijkheden en ben jij (of jouw partner) BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg?

Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst over het Herbergier-ondernemerschap. Leer meer over de voordelen van een eigen Herbergier en laat je inspireren door de wereld van franchise in de zorg.

 

 

Een voormalige basisschool wordt getransformeerd tot een warm thuis. De bouw begint januari 2022. De oplevering vindt naar verwachting medio 2023 plaats. Gezocht! Een ondernemend stel om deze Herbergier van de grond op te bouwen.

Bezoek een infomiddag

Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jou/jullie is!

Inschrijven

Klaar voor je eigen Herbergier?

Meld je aan als zorgondernemer!

Aanmelden