Herbergier Dronrijp

Gezocht Verzorgende IG (24 uur) en vacatures Zomer 2020

Per 1 april a.s. en komende (zomer)periode (mei tot en met augustus 2020) hebben wij de volgende vacatures:

Medewerkers voor de nachtdienst, 16-20 uur (jaarcontract bepaalde tijd per 1 april a.s.)

Wij zijn op zoek naar medewerkers die graag de nachtdiensten willen draaien. Ook is een combinatie met dag/avonddiensten bespreekbaar. Diploma Verzorgende IG en/of Helpende (plus) is vereist.

Past het draaien van nachtdiensten bij je privé situatie/wensen? Stuur ons dan een bericht.

Verzorgende IG, 24-28 uur (jaarcontract bepaalde tijd per 1 april a.s.)

Wij zijn op zoek naar medewerkers die alle diensten willen draaien, waaronder ook nachten. Wil jij ons team versterken dan ontvangen wij graag je bericht. 

Medewerkers voor de keuken en huiskamer, 16 – 24 uur (zomerperiode 2020)

Heb jij een passie voor koken en vind jij het een uitdaging om een heerlijke lunch of avond maaltijd voor onze bewoners te bereiden en heb je veel affiniteit met dementerende ouderen, dan zijn wij op zoek naar jou! Het schoonhouden van de keuken en huiskamer behoren onder meer tot de taken. Diploma’s zijn welkom maar niet noodzakelijk.

Lekker eten is een van de hoogtepunten van de dag voor onze bewoners. Wil je hierin graag iets betekenen, neem dan contact met ons op.

Oproepkrachten Verzorgende IG en/of Helpende Zorg en Welzijn (Plus) niveau 2 (zomerperiode 2020)

Verder zoeken wij in de zomervakantie medewerkers met een afgeronde opleiding tot Verzorgende IG en/of tot Helpende Zorg en Welzijn (Plus) niveau 2. Ook als je een opleiding in de zorg tot mbo Verpleegkundige, Verzorgende IG of Helpende Zorg en Welzijn volgt vragen wij je te reageren.  

De werkzaamheden (alle diensten) worden verricht volgens rooster van maandag tot en met zondag. Wij bieden arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de geldende CAO en de mogelijkheid om na de zomer in onze invalpool werkzaam te blijven.

Spreekt één van de bovenstaande vactures je aan en herken je je hierin. Heb je affiniteit om te werken met mensen met een vorm van dementie in een kleinschalige woonvorm, ben je daarnaast flexibel, creatief en een team player, reageer dan direct. Dit kan door een e-mail te zenden aan: dronrijp@herbergier.nl, t.a.v. Ed en Sofie Tebbe. In deze e-mail zet je je motivatie en je curriculum vitae.

Delen: