Per 1 september a.s.: Gezocht Verzorgende IG voor 24 tot 32 uur per week!

Gezocht Verzorgende IG (24 tot 32 uur p/w) per 1 september 2024, uren zijn bespreekbaar. 

Heb jij een hart voor ouderen en wil jij écht tijd hebben voor jouw bewoners? Bij Herbergier Dronrijp werken we in grotere teams, waardoor je die mogelijkheid daadwerkelijk hebt. Ben jij een Verzorgende IG en spreekt het je aan om bij ons kleinschalige huis aan de slag te gaan? Zet dan de stap en reageer op deze vacature.

In Herbergier Dronrijp wonen mensen met een vorm van dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Een aantal van deze bewoners ontvangt complexe zorg. Niets doet bij ons denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar, alles is huiselijk en ongedwongen. Zorg past zich aan de bewoner aan in plaats van andersom. Zo kunnen bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven voortzetten en wordt het leven verder geleefd. Hier kan je als Verzorgende IG het verschil maken.

Als Zorgondernemers van Herbergier Dronrijp zijn wij zelf ook woonachtig in de Herbergier en zijn wij veel beschikbaar voor onze bewoners. Om ons hierbij te ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Verzorgende IG.

Wat is jouw rol?

Als Verzorgende IG van Herbergier Dronrijp verleen jij persoonlijke en professionele zorg aan bewoners volgens het zorgplan. Het geven van warme zorg is voor elk van ons team het uitgangspunt. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van de medicatie en lichamelijke verzorging. Ook ondersteun je bij de maaltijden en lichte huishoudelijke taken. Jouw inzet gaat verder dan alleen het verlenen van zorg; je bouwt een band op met de bewoners, stimuleert hun zelfredzaamheid en betrekt hen bij sociale activiteiten die hun welzijn bevorderen.

Wat bieden we jou?

             Een afwisselende functie voor 24 tot 32 uur per week (vaste late en nacht).       

             Een contract voor 12 maanden, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

             Een bij jouw ervaring en vaardigheden passende beloning, conform de cao VVT, inclusief eindejaarsuitkering en pensioenregeling.

             Voldoende verlofuren om elk jaar bijna 6 weken vrij te nemen.

             Een fijne werkplek waar persoonlijk zorg centraal staat en administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.

Wie ben jij?

             Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.

             Je hebt sterke affiniteit met mensen met dementie en stelt het welzijn van de bewoners voorop.

             Je werkt graag in een team en bent flexibel en communicatief vaardig.

             Je hebt een positieve instelling en bent oprecht geïnteresseerd in anderen.

Door verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden, Verpleegkundige, Verzorgende IG, Helpende of Huishoudelijke dienst, ontstaat een gemêleerd gezelschap. Vertrouwen op elkaars sterke kanten en kwaliteiten, van elkaar leren en elkaar versterken staat in ons team voorop.

Heb je interesse?

We zien je reactie graag tegemoet. Stuur jouw motivatiebrief en CV voor 15 juli 2024 naar Sofie Tebbe, via (e-mail: sofie@dronrijp.herbergier.nl). Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Ed Tebbe bellen op 0617582320. Op onze website www.herbergier.nl/dronrijp  vind je meer informatie.

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.