Per 1 september a.s. Huishoudelijk medewerker/medewerker woonkamer voor 20 uur per week

Per 1 september 2024 hebben wij voor jou een uitdagende baan als huishoudelijk medewerker/medewerker woonkamer (voedingsassistent) voor 20 uur per week.

Ben jij op zoek naar een functie in de zorg die goed te combineren is met je privéleven? Wil je samen met ons het verschil maken voor onze bewoners? Naast de huishoudelijke taken en werkzaamheden op de woonkamer is er ook tijd en ruimte om gezellige en leuke activiteiten te ondernemen met onze bewoners. Spreekt dit je aan, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren naar deze functie.

Herbergier Dronrijp is een prachtig thuis voor mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. We volgen hun eigen ritme en gewoontes, en werken met zo min mogelijk administratieve taken om ervoor te zorgen dat er tijd is voor onze bewoners. Door uit te gaan van wat onze bewoners nog wel kunnen en ze zoveel mogelijk mee te blijven nemen in het gewone leven, bieden we ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. 

Als zorgondernemers van Herbergier Dronrijp zijn wij zelf ook woonachtig in de Herbergier en zijn wij vaak beschikbaar voor onze bewoners. Om ons hierbij te ondersteunen zijn wij op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerker in de huishouding/woonkamer.

Medewerker huishouding/woonkamer:

Als medewerker huishouding/woonkamer wissel je je taken in de huishouding en de was af met werkzaamheden op de woonkamer van onze bewoners. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse maaltijden- en drankenvoorziening voor onze bewoners en je bent ook het visitekaartje van onze Herbergier. Een mooie en schone woon/leefomgeving en gezonde voeding en meer eigen regie voor de bewoner vinden wij belangrijk.

Samenwerken is je op het lijf geschreven

Werken als medewerker huishouding/woonkamer in de Herbergier betekent samenwerken met een enthousiaste groep collega's, die gezamenlijk invulling geven aan de kwaliteit van de zorg en welzijn en voeding van onze bewoners. Daarbij ligt in deze functie de focus op een schone woon/leefomgeving en eten & drinken en vinden wij de invulling aan het begrip gastvrijheid zeer belangrijk. De functie is bedoeld voor diensten op maandag, woensdag en vrijdag en om het weekend.

Wat breng jij mee?

 • Voorliefde om je in te zetten voor mensen met dementie en rust en tijd nemen voor onze bewoners
 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van voedingsassistentie of helpende Zorg en Welzijn, niv 2
 • Mogelijke werkervaring in een soortgelijke functie
 • Een dienstverlenende instelling, servicegerichtheid
 • Enthousiast, flexibel, vrolijk gehumeurd, spontaan, kritisch en stressbestendig
 • Goede communicatieve- en sociale vaardigheden
 • Gevoel voor hygiëne, orde en netheid

Wat kunt je dan van ons verwachten? 

 • Een salaris conform FWG 30 van de cao VVT
 • Een aanstelling voor een jaar (bepaalde tijd) met uitzicht op vast.
 • Een prettige werkomgeving waar warme zorg, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar centraal staan
 • Een werkplek binnen de zorg waarbij administratieve taken tot een minimum zijn beperkt
 • Een werkplek waar je de tijd mag (moet!) nemen voor de zorg, begeleiding en welzijn van onze bewoners

Wilt je meer weten of aanmelden?

Bent je geïnteresseerd in de functie van medewerker huishouding/woonkamer in de herbergier dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en cv voor 1 juli 2024. Mocht je eerst meer informatie willen dan kan je contact opnemen met Sofie Tebbe (0618551962) of via de mail info@dronrijp.herbergier.nl

Meer informatie kan je vinden op onze website www.herbergier.nl/dronrijp

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.