Medewerker Herbergier met addendum gezocht

Per 1 januari 2023 komt er in onze prachtige Herbergier een vacature vrij voor 24-28 uur. We zijn op zoek naar een enthousiaste, gepassioneerde, flexibele verzorgende IG, welzijnsmedewerker (minimaal niveau 3) of verpleegkundige, die past in onze dynamische, huiselijke, gezellige en vernieuwende organisatie.

De Herbergier is een zorgformule voor mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Herbergier Etten-leur wonen 19 mensen, die we de ruimte bieden om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals ze dat altijd geleid hebben. We volgen hun eigen ritme en gewoontes, en werken zonder enige vorm van bureaucratie. Door uit te gaan van wat onze bewoners nog wél kunnen en ze zoveel mogelijk mee te blijven nemen in het gewone leven, bieden we ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Als zorgondernemers van Herbergier Etten-leur wonen wij zelf ook in de Herbergier, samen met onze 2 kinderen, de hond en onze katten..

Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft? Mail je motivatiebrief, CV en foto uiterlijk 4 november 2023 naar: info@ettenleur.herbergier.nl of vraag meer informatie via dit mailadres.

Let op: de sollicitatie gesprekken zullen op 14 en/of 15 november plaats vinden...

Delen: