Infomiddag 14 november Herbergier Emmen

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is! Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Een mooie gelegenheid is er op 14 november in Herbergier Emmen.

Start: 13.15 uur

Ondernemers Alrik en Rianne heten je van harte welkom. Onlangs verlengden zij nog na 5 jaar ondernemerschap hun contract. “We doen het nog altijd met heel veel plezier”, vertelden ze. “Het is mooi om voor onze medewerkers een plek te creëren waar ze zich volledig op de bewoners kunnen richten. Dat is waar het voor ons om gaat.”

'Gastvrije zorg'

Neem zeker eens een kijkje op de website van Herbergier Emmen voor een impressie en verdiep je in wat Arik en Rianne verstaan onder 'gastvrije zorg': "Het betekent voor ons dat bewoners, medewerkers en bezoekers zichzelf kunnen zijn, dat iedereen zich hier geliefd en gezien voelt. En de deuren van ons huis staan open: bewoners kunnen lekker naar buiten en bezoekers zijn altijd welkom."

Gaan jullie de uitdaging aan? Aanmelden kan hier

  • Hebben jullie een groot zorghart?
  • Zijn jullie toe aan meer vrijheid en willen jullie de zorg op jullie eigen manier invullen?
  • Heeft één van jullie ruime ervaring in de zorg?
  • En is één van jullie BIG-geregistreerd?
  • Samen toe aan een nieuw avontuur?

Vul dan het formulier in voor de infomiddag. We zien je graag op 14 november!

Direct aanmelden als kandidaten kan natuurlijk ook

Het formulier en alles wat je moet weten over het zorgondernemerschap vind je HIER.

Informatiemiddag

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!