Herbergier Gouderak

Medewerker Huishouding Herbergier, 24 uur/week

Heb jij een hart voor ouderen en wil jij graag zorgen voor een prettige en schone woonplek voor onze bewoners? Dan ben je bij Herbergier Gouderak op je plek!

Spreekt het je aan om bij ons kleinschalige huis aan de slag te gaan? Klik dan hier en solliciteer direct!

In Herbergier Gouderak wonen mensen met een vorm van dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet bij ons denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar, alles is huiselijk en ongedwongen. Zorg past zich aan de bewoner aan in plaats van andersom. Zo kunnen bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven bepalen. Hier kan je als Verzorgende het verschil maken.
Herbergier Gouderak is gevestigd in het centrum van Gouderak, vlakbij Gouda. Aan de dijk en dichtbij het pontje over de Hollandse IJssel naar Moordrecht. In onze Herbergier zijn 17 kamers. Als zorgondernemers wonen wij zelf ook in de Herbergier. Geen leidinggevenden op afstand, maar samen met jou als Verzorgende op de werkvloer.

Wat ga je als Medewerker Huishouding bij ons doen?

Als Medewerker Huishouding ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de huishoudelijke taken. Daarnaast begeleid je 's morgens onze bewoners tijdens het ontbijt.

Het team dat elke dienst voor onze bewoners klaar staat, bestaat naast jou als Medewerker Huishouding per dienst uit 4 collega's, aangevuld met stagiairs en vrijwilligers. Het geven van warme zorg is voor elk van hen het uitgangspunt. Werken in een Herbergier is afwisselend en uitdagend:

 • Schoonhouden van algemene ruimtes zoals huiskamer, keuken en sanitair;
 • Schoonhouden van de kamers en badkamers van de bewoners;
 • De was verzorgen;
 • Bewoners begeleiden bij het ontbijt.

Wat vragen wij van jou als Medewerker Huishouding?

 • Ervaring met huishoudelijk werk en dit systematisch aanpakken;
 • Affiniteit met ouderen met dementie. Je werkt immers in de woning van onze bewoners;
 • Een positief, opgeruimd en initiatiefrijk persoonlijke karakter;

Wat bieden wij jou als Medewerker Huishouding?

Centraal in onze bedrijfsvoering staat dat er veel mogelijkheden zijn in tijd en ruimte om aandacht aan onze bewoners te geven. Die aandacht bestaat er voor jou voornamelijk uit dat je zorgt voor een schone en opgeruimde woonomgeving. Wij zorgen er elke dag voor dat onze teams goed bezet zijn. Daarnaast zijn er altijd korte lijnen met de zorgondernemers. Verder bieden wij jou:

 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO-VVT, inclusief pensioenregeling bij PFZW;
 • Uitkering van een 13e maand en onregelmatigheidstoeslag;
 • Voldoende verlofuren om elk jaar bijna 7 weken vrij te nemen;
 • Een rookvrije werkplek (in en om de Herbergier wordt tijdens werktijd door niemand gerookt);
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Door verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden, Verzorgende, Helpende of Huishoudelijke dienst, ontstaat een gemêleerd gezelschap. Vertrouwen op elkaars sterke kanten en kwaliteiten, van elkaar leren en elkaar versterken staat in ons team voorop.

Kortom heb jij hart voor ouderen en zoek jij een baan als Medewerker Huishouding? En heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en affiniteit met de ouderenzorg? Solliciteer dan direct!

Solliciteren?

Op onze website www.herbergier.nl/gouderak vindt je nog veel meer informatie over de Herbergier. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Hanneke Spruit: 06-53 725 166

Wil je direct solliciteren op de vacature Medewerker Huishouding? Solliciteer direct! Of stuur een email met CV naar info@gouderak.herbergier.nl

Delen: