Herbergier Gouderak

Meewerkend Teamleider (24-32 uur/wk)

Heb jij een hart voor ouderen en wil jij ècht tijd hebben voor jouw bewoners? Bij Herbergier Gouderak werken we in grotere teams, waardoor je die mogelijkheid daadwerkelijk hebt.

Ben jij een BIG-geregistreerde Verpleegkundige en spreekt het je aan om bij ons kleinschalige huis aan de slag te gaan? Klik dan hier en solliciteer direct!

In Herbergier Gouderak wonen mensen met een vorm van dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet bij ons denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar, alles is huiselijk en ongedwongen. Zorg past zich aan de bewoner aan in plaats van andersom. Zo kunnen bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven bepalen. Hier kan je als Teamleider het verschil maken.

Herbergier Gouderak is gevestigd in het centrum van Gouderak, vlakbij Gouda. Aan de dijk en dichtbij het pontje over de Hollandse IJssel naar Moordrecht. In onze Herbergier zijn 17 kamers. Als zorgondernemers wonen wij zelf ook in de Herbergier. Geen leidinggevenden op afstand, maar samen met jou als Teamleider op de werkvloer.

 

Wat ga je als Meewerkend Teamleider bij ons doen?

Als Meewerkend Teamleider werk je voor een deel mee in de dagelijkse zorg. Het team dat voor onze bewoners klaar staat, bestaat per dienst uit 4 collega's, aangevuld met stagiairs en vrijwilligers. Het geven van warme zorg is het uitgangspunt. Werken in een Herbergier is afwisselend en uitdagend.

 • Je geeft in nauwe samenwerking met de Zorgondernemer leiding aan het team van ongeveer 20 medewerkers.
 • Je voert diverse personele taken uit, ook evaluatie- en beoordelingsgesprekken horen daar bij.
 • Je bent het aanspreekpunt voor familie van onze bewoners.
 • Je regelt verpleegkundige zaken rond de bewoners en communiceert dit naar de familie.

 

Wat vragen wij van jou als Teamleider?

 • Een diploma Verpleegkundige nivo 4 of 5 met BIG registratie;
 • Leidinggevende ervaring , cq ervaring met coaching;
 • Ruime ervaring in de ouderenzorg;
 • Veel affiniteit met ouderen met dementie. Het welzijn van de bewoners staat immers altijd voorop.

   

Wat bieden wij jou als Teamleider?

Centraal in onze bedrijfsvoering staat dat er veel mogelijkheden zijn in tijd en ruimte om aandacht aan onze bewoners te geven. Daardoor ontstaat als vanzelf een lagere werkdruk voor onze medewerkers. Wij zorgen er elke dag voor dat onze teams goed bezet zijn. Daarnaast zijn er altijd korte lijnen met de zorgondernemers. Verder bieden wij jou:

 • Een baan met veel afwisseling in een gezellig en bevlogen team waarin je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen.
 • Door samen te werken wordt optimaal gebruik gemaakt van alle kwaliteiten binnen het team. Er is ruimte voor jouw ideeën en initiatief.
 • Geen gewissel tussen afdelingen of elders bijspringen, er is bij ons maar 1 afdeling;
 • Zorgondernemers, een van beide is Verpleegkundige, waarmee je jouw wensen, ontwikkeling en andere zaken kunt bespreken;
 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO-VVT, inclusief pensioenregeling bij PFZW. Inschaling afhankelijk van ervaring en diploma’s in schaal FWG 50
 • een contract voor 1 jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

 

Solliciteren?

Op onze website www.herbergier.nl/gouderak vindt je nog veel meer informatie over de Herbergier. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Hanneke Spruit: 06-53 725 166

Wil je direct solliciteren op de vacature Verzorgende IG? Solliciteer direct!   Of stuur een email met CV naar gouderak@herbergier.nl

 

Delen: