Herbergier Harlingen

Verzorgende IG (vervanging Zwangerschapsverlof)

Verzorgende IG (vervanging Zwangerschapsverlof)

Herbergier Harlingen is een prachtig thuis voor mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Er is plaats voor 17 bewoners die we de ruimte geven om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals ze dat altijd geleid hebben. We volgen hun eigen ritme en gewoontes, en werken met zo min mogelijk administratieve taken om ervoor te zorgen dat er tijd is voor onze bewoners. Door uit te gaan van wat onze bewoners nog wel kunnen en ze zoveel mogelijk mee te blijven nemen in het gewone leven, bieden we ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Als zorgondernemers van Herbergier Harlingen zijn wij zelf ook woonachtig in de Herbergier en zijn wij 24/7 beschikbaar voor onze bewoners. Om ons hierbij te ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Verzorgende IG voor 20 tot 24 uur in de week. In eerste instantie is de vacature ter vervanging van zwangerschapsverlof voor de periode begin januari tot eind april maar mogelijk dat we je een verlenging aan kunnen bieden.

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde
  • Je bent bekwaam in het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen op het deskundigheidsniveau 3 IG of niveau 4.
  • Je hebt een voorliefde om je in te zetten voor mensen met geheugenproblemen.
  • Je bent in staat overzicht te houden op de dagelijkse gang van zaken en signaleert/anticipeert op bijzonderheden of afwijkingen, in overleg met de zorgondernemers.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt graag samen in een team.
  • Je bent bereid om alle diensten te werken.

Wat bieden wij?

  • Een prettige werkomgeving waar warme zorg, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar centraal staan.
  • Een werkplek binnen de zorg waarbij administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.
  • Een werkplek waar je de tijd mag (moet!) nemen voor de zorg en begeleiding van onze bewoners.

Heb jij ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met geheugenproblemen? Of kom je net van school en lijkt het je leuk om je frisse blik met ons te delen?  Ben je creatief in het bedenken en aanbieden van zorg en begeleiding? En ben je een zelfstandige werker met de ambitie om de zorg beter en leuker te maken? Solliciteer dan snel en stuur je C.V. en motivatiebrief naar harlingen@herbergier.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Delen: