Herbergier Leimuiden 21 januari

Wil je zorgen vanuit vrijheid en samen met je levenspartner een waardig leven bieden aan 16 mensen met dementie? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst op 21 januari. Tijdens deze bijeenkomst leer je alles over het runnen van je eigen Herbergier. Maak hier kennis met de huizen waarvoor overnamekandidaten worden gezocht! Naast deze overnamehuizen zoeken wij ook zorgondernemers die een nieuwe Herbergier willen opstarten.

Elk van de 44 Herbergier-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. Dankzij het zorgondernemerschap hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier en kunnen zij elke dag het welzijn van de bewoner centraal stellen. "Je hebt binnen de Herbergierformule kaders, maar het kleurenpalet ontstaat doordat we met ons team, bewoners en familie invulling kunnen geven aan creativiteit. Het maakt ons dankbaar dat wij de constante factor mogen zijn en bewoners een liefdevol thuis kunnen geven.”

Programma

Ondanks de vrijheid van het ondernemerschap, kunnen Herbergier-ondernemers altijd vertrouwen op de ondersteuning van Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Terwijl elke zorgondernemer onderneemt, leert en zorgt, biedt De Drie Notenboomen de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Meer hierover wordt tijdens de bijeenkomst besproken.

De informatiebijeenkomst is op 21 januari (13:00 uur - 16:00). De presentatie wordt door Toon Biezenaar gegeven. Toon is voormalig ondernemerscoach en expert Werving en Selectie bij De Drie Nootenbomen, hij kan je alles vertellen over de voordelen van een eigen Herbergier en de ondersteuning die je krijgt. Tijdens de informatiebijeenkomst is er volop gelegenheid om je vragen te stellen. 

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken;
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers;
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg.

Wie zijn jullie?

Geloof jij ook dat leven met dementie op een zo gewoon mogelijke manier kan en ben je ervan overtuigd dat jij daaraan kan bijdragen? Dan zoeken wij jou! En je partner, want samen kunnen jullie aan het roer staan van jullie eigen Herbergier en 16 bewoners een zinvol leven bieden.

  • Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg?
  • Heeft één van jullie leidinggevende ervaring?
  • En willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen?

Meld je dan aan voor de bijeenkomst op 21 januari onderaan deze pagina. Het programma krijg je een week op voorhand toegemaild.

Meer informatie over de functievoorwaarden voor het zorgondernemerschap vind je hier >>.

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen een week voor de infomiddag een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!