Herbergier Heythuysen

Kookdame / Kookheer - 20 uur

Vacature Kookdame / Kookheer - 20 uur

 

Krijg jij energie van het koken voor een groep van ca. 22 mensen, dan is dit je kans. Je wordt het vertrouwde gezicht in onze woon-leefkeuken en als Kookdame / Kookheer bereid je 4x per week de verse warme maaltijd voor onze bewoners en aanwezige medewerkers. Naast het koken van de maaltijd ben je ook verantwoordelijk voor het bedenken van het weekmenu. Je maakt tijdens je dienst in feite onderdeel uit van een groot huishouden waardoor mee-eten een vanzelfsprekendheid is. Na afloop zorg je ervoor dat de keuken weer netjes schoon achtergelaten wordt.

Herbergier Heythuysen is een kleinschalige woonvorm gevestigd in de voormalige monumentale lagere school in het hart van het dorp. Hier wonen 16 mensen met een vorm van dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wél nog kunnen en hen zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, zijn we iedere dag bezig met het creëren van fijne momenten. Met een betrokken team van medewerkers werken we dagelijks om onze bewoners een warm thuis te bieden waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt kan worden. Binnen dit team hebben we ruimte voor een nieuwe collega. Ook voor deze functie geldt dat je écht geïnteresseerd bent in de ander en dat je graag met en van anderen leert, of dit nu een collega of een bewoner is.

 

Wat bieden we jou:

We bieden je een plek in een klein en bevlogen team van medewerkers waar we nog écht tijd kunnen nemen voor onze bewoners. Tevens bieden we je een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn afgeleid van de CAO VVT.

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons je CV en een korte motivatie naar info@heythuysen.herbergier.nl.

 

Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken www.herbergier.nl/heythuysen of telefonisch contact opnemen met Marjo Swinkels via 06-83939134.

Delen: