Medewerker Maatschappelijke Zorg

Vacature afbeelding

Als medewerker maatschappelijke zorg help je onze bewoners met hun persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden maar ook ondersteuning bieden tijdens het eten.

Je staat continue in contact met onze bewoners en helpt hen zo zelfstandig mogelijk te functioneren tijdens de dagelijkse bezigheden. Daarnaast zorg je voor een leuke dag invulling, denk hierbij aan het organiseren en begeleiden van diverse activiteiten. Het is daarom belangrijk dat je goed met mensen kunt omgaan, een empathisch vermogen hebt en geduldig bent.

Met jouw hulp hebben onze bewoners een fijne tijd bij Herbergier Heythuysen en blijven ze zo lang mogelijk zelfstandig functioneren.

Voorbeelden van je werkzaamheden zijn:

  • Het organiseren en uitvoeren van activiteiten voor onze bewoners.
  • Het voeren van (therapeutische) gesprekken.
  • Praktische hulp bieden (bijvoorbeeld ADL-zorg, medicatie-inname)

Met een afgeronde MBO 3 opleiding maatschappelijke zorg, ben je voorbereid op een afwisselende functie met veel verschillende taken waarin onze bewoners begeleidt en verzorgt, zowel individueel als in groepsverband. Werkuren zijn bespreekbaar.

Waar kom je te werken?

Herbergier Heythuysen is een kleinschalige woonvorm gevestigd in de monumentale voormalige lagere school in het hart van het dorp. Hier wonen 16 mensen met een vorm van dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wél nog kunnen en hen zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, zijn we iedere dag bezig met het creëren van fijne momenten. Met een betrokken team van medewerkers werken we dagelijks om onze bewoners een warm thuis te bieden waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt kan worden. Binnen dit team hebben we ruimte voor een nieuwe collega. Voor deze functie geldt dat je écht geïnteresseerd bent in de ander en dat je graag met en van anderen leert, of dit nu een collega of een bewoner is. Je maakt tijdens je dienst in feite onderdeel uit van een groot huishouden.

 

Wat bieden we jou:

We bieden je een plek waar je echt tijd kunt nemen voor onze bewoners en waarbij je samenwerkt in een team van bevlogen medewerkers. Tevens bieden we je een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn afgeleid van de CAO VVT.

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons je CV en een korte motivatie naar info@heythuysen.herbergier.nl.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken www.herbergier.nl/heythuysen of telefonisch contact opnemen met Marjo Swinkels via 06-83939134.

Delen: