Vacature Bijbaan/weekendkracht Ouderenzorg

Heb jij een hart voor mensen met geheugenproblemen? Draag jij graag bij aan het dagelijks geluk van mensen waarvoor je zorgt? Vind je het belangrijk om écht tijd te hebben voor persoonlijke aandacht en volg je een opleiding in de zorg? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature.

Herbergier Heythuysen is een kleinschalige woonvorm gevestigd in de monumentale voormalige lagere school in het hart van het dorp. Hier wonen 16 mensen met een vorm van dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wel nog kunnen en hen zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, zijn we iedere dag bezig met het creëren van fijne momenten. Met een betrokken team van medewerkers werken we dagelijks om onze bewoners een warm thuis te bieden waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt kan worden. Binnen dit team hebben we ruimte voor een nieuwe collega. Voor deze functie geldt dat je écht geïnteresseerd bent in de ander en dat je graag met en van anderen leert, of dit nu een collega of een bewoner is. Je maakt tijdens je dienst in feite onderdeel uit van een groot huishouden.

Je volgt een opleiding in de zorg, bij voorkeur Helpende, Verzorgende of Verpleegkundige, en zoekt daarbij een dynamische bijbaan in een leuk en hecht team. Je gaat o.a. basiszorg verlenen aan onze bewoners en draagt ze een warm hart toe. Je werkzaamheden zijn afhankelijk van je opleiding en leerjaar.

Naast actuele kennis en eventuele ervaring binnen je vakgebied ben je vooral iemand die contact maakt met bewoners en ook creatief is. Je hebt oog voor de behoeften van mensen en kunt hierop inspelen. Je bent een teamplayer, positief ingesteld en neemt initiatief als de situatie hierom vraagt.

Wij zoeken iemand die beschikbaar is in de weekenden en/of avonden. Voor deze functie geldt dat je ingepland kan worden in de ochtend- en avonddienst, eventuele feestdagen en vakantieperiodes.

Wat bieden we jou:
We bieden je een plek waar je echt tijd kunt nemen voor onze bewoners en waarbij je samenwerkt in een team van bevlogen medewerkers. Tevens bieden we je een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn afgeleid van de CAO VTT.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken (www.herbergier.nl/heythuysen) of telefonisch contact opnemen met Marjo Swinkels via 06-83939134.

Voor een sfeerimpressie van onze Herbergier, bekijk dan ook onze Facebook-pagina: Herbergier Heythuysen!

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.