Verzorgende IG - 20 tot 24 uur

 

Heb jij een hart voor mensen met geheugenproblemen? Draag jij graag bij aan het dagelijks geluk van mensen waarvoor je zorgt? Vind je het belangrijk om écht tijd te hebben voor persoonlijke aandacht en heb je een diploma Verzorgende IG (niveau 3)? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature.

Herbergier Heythuysen is een kleinschalige woonvorm gevestigd in de monumentale voormalige lagere school in het hart van het dorp. Hier wonen 16 mensen met een vorm van dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wél nog kunnen en hen zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, zijn we iedere dag bezig met het creëren van fijne momenten. Met een betrokken team van medewerkers werken we dagelijks om onze bewoners een warm thuis te bieden waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt kan worden. Binnen dit team hebben we ruimte voor een nieuwe collega. Voor deze functie geldt dat je écht geïnteresseerd bent in de ander en dat je graag met en van anderen leert, of dit nu een collega of een bewoner is. Je maakt tijdens je dienst in feite onderdeel uit van een groot huishouden.

Je hebt een diploma verzorgende IG (niveau 3). Naast actuele kennis en ervaring binnen je vakgebied ben je vooral iemand die contact maakt met bewoners en ook creatief is. Je hebt oog voor de behoeften van mensen en kunt hierop inspelen. Je bent een teamplayer en neemt initiatief als de situatie hierom vraagt. Naast de dagelijkse zorg rondom onze bewoners ben je verantwoordelijk voor de veilige uitvoering van ons medicatiebeleid en voer je, indien van toepassing, voorbehouden handelingen uit.
Wij zoeken een verzorgende IG (niveau 3) voor 20 tot 24 uur per week. Voor deze functie geldt dat er gewerkt wordt volgens rooster. Dat betekent dat je inzetbaar bent in alle diensten (ochtend – avond – nacht) inclusief weekenden en feestdagen.

Wat bieden we jou:

We bieden je een plek waar je echt tijd kunt nemen voor onze bewoners en waarbij je samenwerkt in een team van bevlogen medewerkers. Tevens bieden we je een salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn afgeleid van de CAO VVT.

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons je CV en een korte motivatie naar info@heythuysen.herbergier.nl.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken www.herbergier.nl/heythuysen of telefonisch contact opnemen met Marjo Swinkels via 06-83939134.

Delen: