Informatiebijeenkomst Herbergier Bartlehiem 20 augustus

Een aantal keer per jaar organiseren wij een infobijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er donderdag 20 augustus in Herbergier Bartlehiem. Tijdens deze interactieve bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en vertellen Oeds en Judith over hun leven als zorgondernemer. Na afloop is er alle gelegenheid tot het stellen van je vragen en volgt er een rondleiding in de Herbergier.

Safety first! Daarom is deze informatiebijeenkomst coronaproof en worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Tijdens de presentatie en rondleiding wordt er gezorgd voor 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen. De bijeenkomst wordt bij mooi weer in de ruime tuin van de Herbergier gehouden. Bij slecht weer wordt de presentatie op een locatie in de buurt gehouden.

Programma

Inloop start om 13.15 uur. Om 13.30 uur start de presentatie die gegeven wordt door een ondernemerscoach en zorgondernemers Oeds en Judith. Vervolgens volgt er een rondleiding in Herbergier Herbergier in groepen en is er gelegenheid om je vragen te stellen.

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van Oeds en Judith en hun ervaring als zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg
  • Ervaar de sfeer in de Herbergier tijdens de rondleiding

Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met dementie en hun familie? Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg en willen jullie samen met passie en bevlogenheid ondernemen? Meld je dan aan voor de informatiemiddag op 20 augustus in Bartlehiem onderaan deze pagina.

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen twee weken voor de infomiddag ontvangen een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!