Informatiebijeenkomst Herbergier Grathem 3 november

Safety first! Daarom is deze informatiebijeenkomst coronaproof ingericht en worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd. Tijdens de presentatie en rondleiding wordt 1,5 meter afstand tussen de aanwezigen gegarandeerd. Blijf bij gezondheidsklachten thuis.

Een aantal keer per jaar organiseren wij een informatiebijeenkomst voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Een mooie gelegenheid is er dinsdag 3 november in Herbergier Grathem (Limburg). Tijdens deze interactieve bijeenkomst leer je meer over de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en vertellen Jeroen en Saskia over hun leven als zorgondernemer. Na afloop is er alle gelegenheid tot het stellen van je vragen en volgt er een rondleiding in de Herbergier.

Programma

Deelnemers zijn vanaf 13.15 uur welkom. Om 13.30 uur start de presentatie die gegeven wordt door een Herbergier-ondernemerscoach en Jeroen en Saskia. Zij zijn sinds vorig jaar de zorgondernemers van Herbergier Grathem en kunnen je alles vertellen over het starten en runnen van je eigen Herbergier.

Na de presentatie volgt er in groepjes een rondleiding door de Herbergier. Proef de sfeer en ervaar het gemoedelijke dagelijkse leven. Er is volop gelegenheid om je vragen te stellen en na afloop kan je verder praten met Herbergier-ondernemers Saskia en Jeroen of de ondernemerscoach.

 

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van Jeroen en Saskia en hun ervaring als zorgondernemers
  • Maak kennis met een ondernemerscoach die startende en ervaren ondernemers begeleidt en je alles kan vertellen over de voordelen van franchise in de zorg
  • Ervaar de sfeer in de Herbergier tijdens de rondleiding

Zorgen met tijd, aandacht en plezier

Elk van de 44 Herbergier-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. "Terug naar het gewone en doen wat goed is voor de bewoner", vertellen Jaco en Els, zorgondernemers van Herbergier Hellevoetsluis. Als Herbergier-ondernemer hebben zij de vrijheid om met hun team te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier. Dankzij deze manier van zorgen kunnen zij elke dag het welzijn van de bewoner centraal stellen.

Aanmelden en voorwaarden

Wil je als zorgprofessional samen met je levenspartner het verschil maken voor mensen met dementie en hun familie? Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg en willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen? Meld je dan aan voor de informatiemiddag op 3 november in Grathem onderaan deze pagina. Meer informatie over de functievoorwaarden voor het zorgondernemerschap vind je hier >>.

Informatiemiddag

Fijn dat jullie een informatiebijeenkomst willen bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor jullie is. Laat hieronder jullie contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Jullie ontvangen twee weken voor de infomiddag ontvangen een mail met het programma. Wij ontmoeten jullie graag op de informatiebijeenkomst!

Uw Inschrijving
Uw contactgegevens

Door u in te schrijven via dit formulier gaat u akkoord met de opslag van uw gegevens, waaronder uw e-mailadres. Deze gebruiken wij om u te informeren n.a.v. uw aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen u vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!