Wij zoeken medewerkers - Coachend verpleegkundige -

Coachend verpleegkundige (m/v) (Minimaal 24 uur)

Wat ga jij doen?

In deze overstijgende functie als Verpleegkundige lever je deels directe zorg. Daarnaast ondersteun jij jouw collega’s (o.a. medewerkers welzijn & huishouding, helpende en verzorgende IG) vanuit het verpleegkundig kader en draag jij zorg voor de kwaliteit van de verpleging.

Jij neemt je collega’s mee in de afspraken die met de bewoners, naasten en familie zijn gemaakt en zorgt dat deze worden vastgelegd en nageleefd. Je staat voor kwaliteit van zorg en draagt dit met trots uit naar collega’s. Je schroomt niet om anderen aan te spreken waar nodig, maar weet hierbij altijd de juiste toon te vinden.

Werken in Herbergier Kapel Lage Vuursche
Herbergier Kapel Lage Vuursche is gevestigd in het voormalige St. Elisabeth klooster, aan de rand van het dorp Lage Vuursche. Een prachtige omgeving om te wonen en te werken met mensen met een dementie. Onze herbergier heeft 16 appartementen en wij willen onze eerste bewoners in Maart 2024 verwelkomen.

We willen een medewerkersteam opbouwen en naar gelang er meer appartementen bewoond zijn, het team te laten meegroeien naar 25-30 medewerkers. Door vanaf de start betrokken te zijn, help je in nauwe samenwerking met de ondernemers mee, om een droomteam neer te zetten die met veel plezier, op een gastvrije manier,  het leven van onze bewoners inrichten zoals dat bij henzelf past. Wij als zorgondernemers wonen ook zelf in de herbergier, wat resulteert in écht laagdrempelig contact met je leidinggevenden. Mensen, jong en oud gaan zich er echt thuis voelen. Al met al bijzonder gewoon!

Dit bieden we jou

  • Goede balans tussen werk en privé;
  • Een fijne werkomgeving waarin je echt de tijd kunt nemen voor het welzijn van de bewoners en daarbij als vanzelfsprekend de kwaliteit van zorg.
  • Ruimte om naast je collega’s ook jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Een team van 25-30 enthousiaste collega’s die gráág willen leren.
  • Korte lijnen met de zorgondernemers.
  • Een salaris conform CAO VVT, afhankelijk van jouw werkervaring.
  • Deze functie start per 1 maart 2024.
  • Minimaal 24 uur en in overleg vast te stellen.

Dit ben jij
Een warme en stralende verpleegkundige met een gezonde dosis humor. Jij staat
naast je collega’s en bent laagdrempelig benaderbaar. Je geeft mensen de ruimte om te mogen leren. Je bent positief ingesteld en houdt er van om mee te denken met de zorgondernemers. Jij bent iemand die goed kan observeren, prioriteiten kan stellen en snel kan handelen indien nodig. Daarnaast ben je sociaal en communicatief sterk en hebt een groot hart voor ouderen met een vorm van dementie.

Bel of app voor meer informatie
Meer weten? Bel of stuur een Whatsapp-bericht naar Jannita de Vries, zorgondernemer van de Herbergier. Zij vertelt je graag meer over de start van het team, het huis, de bewoners én het werken in een Herbergier.

Telefoon: 06- 25 45 44 80  zeven dagen in de week laagdrempelig bereikbaar, of mail naar info@kapellagevuursche.herbergier.nl 


 

 

Delen: