Verpleegkundige niveau 4

Herbergier Nieuw-Vennep is een prachtig thuis voor mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Er is plaats voor 17-19 bewoners die we de ruimte geven om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals ze dat altijd geleid hebben. We volgen hun eigen ritme en gewoontes, en werken met zo min mogelijk administratieve taken om ervoor te zorgen dat er tijd is voor onze bewoners. Door uit te gaan van wat onze bewoners nog wel kunnen en ze zoveel mogelijk mee te blijven nemen in het gewone leven, bieden we ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. 

Als zorgondernemers van de Herbergier zijn wij zelf ook woonachtig in de Herbergier. Om ons te ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken verpleegkundige.

Wat vragen wij?

  • Je bent een gediplomeerd verpleegkundige niveau 4.
  • Je hebt een voorliefde om je in te zetten voor mensen met een geheugenprobleem.
  • Je bent in staat overzicht te houden op de dagelijkse gang van zaken en signaleert/anticipeert op bijzonderheden (somatiek/gedrag) of onvoorziene situaties en zet daar de juiste interventies op uit.
  • Je bent iemand die goed kan inschatten waar de behoeftes van onze bewoners liggen en hier ook naar kan handelen
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt graag samen in een team..

Wat bieden wij jou?

  • Een prettige werkomgeving waar warme zorg, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar centraal staan.
  • Een werkplek binnen de zorg waarbij administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.
  • Een werkplek waar je de tijd mag (moet!) nemen voor de zorg, begeleiding en welzijn van onze bewoners.
  • Salariëring conform de CAO VVT, eindejaarsuitkering en pensioenregeling bij PFZW;

Door verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden ontstaat een gemêleerd gezelschap die het welzijn van onze gasten vormgeven. Vertrouwen op elkaars sterke kanten en kwaliteiten, van elkaar leren en elkaar versterken staat in ons team voorop.

Kortom heb jij hart voor ouderen en zoek jij een baan als verzorgende waar je wel daadwerkelijk tijd hebt voor de bewoners? En heb jij een mensgerichte/persoonsgerichte visie op dementiezorg en ervaring in de ouderenzorg? Solliciteer dan direct!

Wil je solliciteren op de vacature Verpleegkundige? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar email: info@nieuwvennep.herbergier.nl of maak een afspraak om eerst even koffie te komen drinken.

 

Delen: