Infomiddag in Herbergier Grathem op 17 oktober

De Herbergier in Grathem
Werken
Jan de Gier

Werkzaam in de zorg voor mensen met dementie en samen met je partner toe aan een uitdaging? Ontdek het zorgondernemerschap tijdens onze infomiddag in Herbergier Grathem op 17 oktober! Jos en Wies heten je van harte welkom een kijkje te komen nemen en leiden je met plezier rond in hun Limburgse Herbergier.

Aanmelden kan via de website van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de formule Herbergier.

Na tien avontuurlijke jaren is het mooi geweest. Jos en Wies Beijers-Pollen dragen de zorg voor hun Herbergier in Grathem over aan de volgende generatie. Het stel is zorgondernemer van het eerste uur. ‘‘Als tweede Herbergier in Nederland hebben wij middenin de plezierige reuring van de pioniersfase gezeten’’, vertelt Jos. Nu zoeken zij enthousiaste opvolgers.

Zo begint het artikel op onze website over de zoektocht van Jos en Wies naar nieuwe ondernemers voor hun Herbergier. Op 17 oktober heten ze je van harte welkom om de sfeer te komen proeven en te ontdekken of het wellicht iets voor je is. ‘‘Het heeft ons sociale leven verrijkt", zo vertellen zij over het ondernemerschap in een Herbergier. "Wij hebben genoten en anderen op een zinvolle manier geholpen."

Eigen Herbergier iets voor jullie?

Een van jullie BIG-geregisteerd? Samen klaar voor dit avontuur? Dan vragen we je om je aan te melden voor deze bijzondere middag via het formulier op DEZE (klik) pagina. Een week van tevoren ontvang je van ons het exacte programma van de dag.

Wil je alvast meer lezen over Herbergier Grathem (omgeving, gebouw, de gasten) en foto's bekijken? Dan kan via de pagina 'Aanbod' op de website van De Drie Notenboomen.

Bekijk hieronder alvast een aantal foto's:

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!