Vacatures dementiezorg: Zinvol werken in de Herbergier

Zinvol werken in de dementiezorg. Dat kan in een Herbergier.
Werken
Jan de Gier

Zoek je een mooie baan in de dementiezorg? De Herbergiers in Dussen, Sint Joost, Etten-Leur & Gouderak hebben momenteel een vacature openstaan. Lijkt het je wat om een warm thuis te creëren voor mensen met geheugenproblemen? Lees dan snel dit bericht voor meer info.

‘‘Zo hoort zorg te zijn. Het is de beste baan die ik ooit heb gehad.’’ Dat vertelde een medewerker van Herbergier Etten-Leur enige tijd geleden in een bericht op onze website. 

Benieuwd of een Herbergier ook de ideale werkplek voor jou is? Ontdek dan snel de onderstaande vacatures en neem direct contact op met de betreffende Herbergier.

Herbergier Dussen heeft per 1-11-2018 ruimte voor een verzorgende IG 24-32 uur (alle diensten). Ondernemers Paul en Monique omschrijven het mooi in hun vacature:

  • Wil je iedere dag opnieuw het verschil kunnen maken?
  • Wil je van alle administratie af en gewoon zorgen voor onze gasten?
  • Hecht je geen waarde aan vergaderen en overleggen?
  • Ben je bereid om een andere manier van werken te ontdekken?

Wekt dit je interesse? Meer info vind je op de website van Monique & Paul. Mailen kan naar dussen@herbergier.nl

Werken in Herbergier Gouderak

De Herbergier in Gouderak van ondernemers Gert en Hanneke heeft de volgende twee vacatures openstaan. Klik op de vacatures voor mee info en contactgegevens.

Medewerker Herbergier Verzorgende IG (20-24 uur per week)

Woonzorgbeleider (20-24 uur per week)

Vacatures Herbergier Sint Joost

Ook de Herbergier in het Limburgse Sint Joost is op zoek naar nieuwe medewerkers. Ondernemers Dieter en Monique schrijven op hun website: “Ben jij diegene met dat grote kloppende hart en heb jij ervaring/affiniteit met mensen met geheugenproblemen? Ben je creatief in het bieden van zorg en begeleiding? Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende, uitdagende baan en werk je graag in teamverband reageer dan direct en solliciteer!

Het gaat om deeltijd zorgvacatures van 24 tot 32 uur. Solliciteren kan door je cv + motivatie te sturen naar:

Herbergier Sint Joost,

Caulitenstraat 12B

6112 AL SINT JOOST

Per 1 november medewerker gezocht in Etten-Leur

Per 1 november 2018 komt er in Herbergier Etten-Leur een vacature vrij voor 24 uur. Saskia & Agnes zijn op zoek naar een enthousiaste, gepassioneerde, flexibele verzorgende IG of verpleegkundige, 'die past in onze dynamische, huiselijke, gezellige en vernieuwende organisatie'. Heb je interesse of ken je iemand die interesse heeft? Mail je motivatiebrief, CV en foto uiterlijk 9 september 2018 naar: etten-leur@herbergier.nl of vraag meer informatie via dit mailadres.

De sollicitatiegesprekken in Etten-Leur zullen op 12 en/of 13 september plaatsvinden

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!