Bezoek de Herbergier tijdens Hét Dementie Congres

Events
Laura van Elst

Talloze ervaringsdeskundigen, workshops en interactieve presentaties van onder meer professor Eric Scherder. Aankomende donderdag is het zover: Hét Dementie Congres van Nursing. De Herbergier is present en staat te popelen om zorgprofessionals te prikkelen en te verwonderen.

Op donderdag 21 maart 2019 vindt Hét Dementie Congres van Nursing plaats in Reehorst in Ede. ‘‘Tijdens het Dementie Congres zoomen dementie-experts in op vraagstukken uit jouw dagelijkse praktijk’’, vermeldt Nursing op haar website.

Workshops

Bezoekers kunnen na een plenaire presentatie over het demente brein workshops verwachten met onderwerpen als dementie en psychiatrie, euthanasie en veel meer. ‘‘Fijne sprekers, mooie verhalen en voorbeelden uit de praktijk’’, vertelt een deelnemer van de vorige editie.

De Herbergier is ook aanwezig met een stand en kijkt er naar uit om bezoekers te prikkelen en te verwonderen in de wereld van kleinschalige dementiezorg.

Congresprogramma

Bekijk het gehele programma met de vele sprekers en workshops via de website van Nursing

Muziek en dementie

Ontdek in aanloop naar het congres alvast de kracht van muziek bij mensen met dementie. In onderstaande video legt een muziekdocent de verbinding tussen jong en oud in Herbergier Etten-Leur.

HerbergierVerbindt: muzikale verbinding tussen jong en oud

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!