Infomiddag in Herbergier Heythuysen op 25 september

We laten graag zien hoe leuk het in een Herbergier is
Werken
Jan de Gier

De Herbergier in Heythuysen opent op 25 september de deuren voor mensen met interesse in het zorgondernemerschap. Carla Posthumus & Wim Klaessen heten je van harte welkom in hun Herbergier waar zij 4 jaar geleden van start gingen. “We vertellen graag hoe leuk het is om op deze manier te werken.”

Aanstaande infodagen

  • 25 september in Herbergier Heythuysen
  • 17 oktober in Herbergier Grathem

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.

Vier jaar geleden ging in een voormalig schoolgebouw uit 1930 Herbergier Heythuysen van start. Zorgondernemers Wim en Carla  pakten de uitdaging met beide handen aan en genieten daar nog elke dag van. “De opstart was leuk en eigenlijk is het gewoon nog steeds leuk”, vertelt Wim. “En dat willen we graag laten zien. Vooral om ook mensen hier in het zuiden te enthousiasmeren de stap naar het zorgondernemerschap te zetten.”

Regelarme dementiezorg

Wat Wim en Carla betreft zijn het met name het open deuren-beleid en de regelarme zorg die het runnen van een eigen Herbergier zo leuk maken. “We zien dagelijks de enorme impact die de open deuren hebben op het welzijn van onze bewoners. En doordat er veel minder bureaucratie is -en er minder tijd in papierwerk gaat zitten- kunnen onze medewerkers alle aandacht en tijd in onze bewoners steken.”

Het maakt ook dat er volop mogelijkheden zijn om uitstapjes te maken met de bewoners. Vorige week nog naar de Caroluskerk in het voormalige Seminarie in Roermond. “En binnenkort gaan we met iedereen varen op een rondvaartboot. Dat soort dingen doe je als Herbergier-ondernemer vrij gemakkelijk met je bewoners.”

Markante Herbergier

Het pand is een markant gebouw met een rijke historie. Tijdens de verbouwing tot Herbergier is de voorkant van oude schoolgebouw weer in de originele staat teruggebracht. “De mensen hier vinden het een aanwinst en zijn blij dat het pand deze bestemming heeft gekregen”, vertelt Wim. “De ligging en de uitstraling maken het een hele fijne plek om te wonen, zowel voor ons als voor onze bewoners.”

Aanmelden via website

Aanmelden voor de informatiemiddag kan alleen via de website van De Drie Notenboomen, franchisegever van de formule Herbergier. Komt 25 september niet goed uit, dan is er ook nog de optie om je aan te melden voor de infomiddag in Herbergier Grathem op 17 oktober. Ondernemers Jos & Wies zoeken na 10 jaar ondernemerschap opvolgers voor hun Herbergier en komen graag in contact met geinteresseerden. 

Bekijk hieronder een aantal foto's uit het fotoalbum van Herbergier Heythuysen van o.a. een bezoekje aan een kerk, het tuincentrum en harptherapie

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!