Nieuwe Herbergier in Scherpenzeel! Infoavond 18 juli

Events
Jan de Gier

Veel beweging in Herbergierland. Het voormalig hotel De Witte Holevoet wordt omgetoverd tot Herbergier Scherpenzeel. De verwachte oplevering is in het eerste half jaar in 2020! Geïnteresseerde stellen om deze Herbergier te gaan runnen zijn welkom op de infoavond op 18 juli in Scherpenzeel. Aanmelden kan hier.

Niet alleen openen dit jaar twee nieuwe locaties hun deuren – Herbergier De Maashorst & Herbergier Nieuw-Vennep – maar zal er ook gewerkt worden aan een nieuwe Herbergier in Scherpenzeel.

Herbestemming 'De Witte Holevoet'

Het voormalige hotel De Witte Holevoet is een begrip in de omgeving. We zijn trots dat we als formule mogen bijdragen aan een mooie, nieuwe bestemming voor deze locatie. Verwacht wordt dat Herbergier Scherpzeel in het eerste half jaar 2020 de deuren opent.

Infoavond op 18 juli 

Stellen met interesse in het runnen van deze Herbergier zijn op donderdag 18 juli welkom in Scherpenzeel. Wat kan je verwachten? Een inspirerende avond waarop je kunt ontdekken of de vrijheid van het zorgondernemerschap iets voor je is.

Zijn jullie de toekomstige ondernemers van Herbergier Scherpenzeel?

Is het jullie droom om 16 mensen met geheugenproblemen een warm thuis te bieden? Is één van jullie BIG-geregistreerd en in het bezit van ruime ervaring in het werken met de doelgroep?

Aanmelden voor de infoavond in Scherpenzeel kan via het formulier op DEZE>> pagina.

Direct aanmelden als kandidaat-zorgondernemer voor Herbergier Scherpenzeel (of een andere Herbergier) kan via DIT FORMULIER >> op de site van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de formule Herbergier.

Het voormalige hotel De Witte Holevoet is een begrip in de omgeving.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!