Werken in de Herbergier: Bekijk de vacatures!

Mooi en dankbaar werk in de Herbergier
Werken
Jan de Gier

In de 41 Herbergiers in Nederland is altijd wel plek voor mensen met een groot zorghart op zoek naar mooi en dankbaar werk. In dit bericht lichten we een drietal vacatures uit in Herbergier Emmen, Harlingen en Herbergier Hazerswoude-Rijndijk. Solliciteren kan door direct contact op te nemen met de betreffende Herbergier.

Emmen: Verzorgende IG (24 – 28 uur per week)

In Herbergier Emmen werkt een team enthousiaste medewerkers met passie en toewijding om de mensen die hier wonen een warm thuis te bieden. Binnen dit team is er een plek vrij voor een verzorgende IG. 

Het verzorgen van bewoners met dementie ziet Herbergier Emmen als een kunst. "De kunst van het zorgen, waarbij het draait om het welzijn van onze bewoners, en niet om de zorg", zo staat op de website. "Een medewerker in een Herbergier is liefdevol, geduldig, origineel, inventief en daadkrachtig. Hij/zij leeft de visie van de Herbergier uit in contact met bewoners, familieleden en collega's."

Herbergier Emmen zoekt iemand die op een creatieve manier begeleiding en verzorging kan bieden aan mensen met dementie. Een vakkundige verzorgende die vanuit de verbinding met de bewoner kennis en vaardigheden zo weet in te zetten dat de bewoner een fijne dag heeft.  

Heb je zin om hier aan de slag te gaan? Stuur dan voor 15 april 2019 een motivatiebrief en CV naar emmen@herbergier.nl. Voor verdere informatie kun je bellen naar Rianne (06-83164206) of Alrik (06-83163645). 

Harlingen: Verzorgende IG (24 – 28 uur per week)

Als zorgondernemers van Herbergier Harlingen zijn Tom en Ans Visser zelf ook woonachtig in de Herbergier en zij zijn 24/7 beschikbaar voor hun bewoners. Om hen hierbij te ondersteunen zijn zij op zoek naar een enthousiaste en betrokken Verzorgende IG. Lees hieronder de vacature:

Wat vragen wij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde
 • Je bent bekwaam in het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen op het deskundigheidsniveau 3 IG of niveau 4.
 • Je hebt een voorliefde om je in te zetten voor mensen met geheugenproblemen.
 • Je bent in staat overzicht te houden op de dagelijkse gang van zaken en signaleert/anticipeert op bijzonderheden of afwijkingen, in overleg met de zorgondernemers.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt graag samen in een team.
 • Je bent bereid om alle diensten te werken.

Wat bieden wij?

 • Een prettige werkomgeving waar warme zorg, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar centraal staan.
 • Een werkplek binnen de zorg waarbij administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.
 • Een werkplek waar je de tijd mag (moet!) nemen voor de zorg en begeleiding van onze bewoners.

Heb jij ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met geheugenproblemen? Of kom je net van school en lijkt het je leuk om je frisse blik met ons te delen?  Ben je creatief in het bedenken en aanbieden van zorg en begeleiding? En ben je een zelfstandige werker met de ambitie om de zorg beter en leuker te maken? Solliciteer dan snel door een korte motivatie en je CV te mailen naar harlingen@herbergier.nl

Hazerswoude-Rijndijk: Vakantiekrachten (juli t/m medio september)

Herbergier Hazerswoude-Rijndijk is voor de vakantieperiode van juli t/m medio september op zoek naar vakantiekrachten die het team willen versterken. In de Herbergier (be)leef je met elkaar het dagelijkse leven. Goede zorg, kwaliteit van leven en het welzijn van de bewoners staan daarbij op de eerste plaats. Ben jij die enthousiaste en gedreven Herbergier vakantiekracht die werkt vanuit het hart en het in zich heeft om liefdevol voor mensen met geheugenproblemen te zorgen, dan komen Jerry & Simone graag met jou in contact.

Ben jij

 • een verzorgende niveau 2 of 3 (IG) (in opleiding)
 • huishoudelijke ondersteuning

En geïnteresseerd? Laat het snel weten en stuur een korte motivatie, cv en foto naar e-mailadres: hazerswoude-rijndijk@herbergier.nl t.a.v Jerry en Simone Hacketh

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!