Zorgvacatures: Herbergier De Maashorst (NB) zoekt jou

Medewerkers van een Herbergier met een bewoner
Werken
Jan de Gier

Zoek jij een prachtige baan in de zorg voor mensen met dementie? Neem dan snel een kijkje bij de 4 vacatures van Herbergier De Maashorst, gevestigd in het Noord-Brabantse Zeeland. In de zomer gaat deze gloednieuwe Herbergier van start en ondernemers Cas en Judith zijn op zoek naar medewerkers.

De bewoners van Herbergier de Maashorst >> krijgen straks de ruimte om hun leven voort te zetten, zoals ze dat gewend waren. "Door uit te gaan van wat de bewoners nog wél kunnen en ze zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, bieden we onze bewoners een fijne oude dag", zo schrijven de ondernemers die aankomende zomer hun deuren openen. "De inrichting van het huis, het dagelijks leven en de manier van omgaan met elkaar, zijn huiselijk en ongedwongen."

Om dit allemaal mogelijk te maken zijn Cas en Judith op zoek naar enthousiaste en betrokken medewerkers. Iets voor jou? Neem snel een kijkje!

Het gaat om de volgende vacatures:

  • Medewerker, met of zonder diploma (16 - 32 uur/wk)
  • Verzorgende IG (16 - 32 uur/wk)
  • Verpleegkundige (16 - 32 uur/wk)
  • Medewerker huishouding (16 - 32 uur/wk)

Foto: Illustratie van Herbergier De Maashorst (bron: Arco Architecten)

Sollicteren kan vanaf nu!

De gehele zorgvacatures zijn te lezen in dit bericht >> op de website van Herbergier De Maashorst. De selectieprocedure gaat van start in voorjaar 2019.

Heb je interesse? Stuur dan een toelichting op je sollicitatie met cv en foto naar demaashorst@herbergier.nl

 

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van de Herbergier

Schrijf u in voor de nieuwsbrief HerbergierVertelt!