Herbergier Oldeberkoop

Vakantiekracht Verzorgende-IG en Helpende

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een VERZORGENDE-IG en een HELPENDE (of in opleiding) voor de periode: week 30 t/m 35  2018, die affiniteit hebben met mensen met geheugenproblemen.

Je bent, tijdens je dienst, regelmatig verantwoordelijk voor de medicijnen (Verzorgende-IG) of je coördineert de dienst.

 

Binnen Herbergier Oldeberkoop doen de medewerkers alles wat nodig is, in alle voorkomende diensten: lichamelijke verzorging, boodschappen doen, verzorgen van de maaltijden, de was verzorgen.....alles hoort erbij.

Vooral ook het bedenken, uitvoeren en begeleiden van activiteiten gericht op het WELZIJN van onze bewoners.

 

Dit maakt het werken in een Herbergier erg afwisselend en uitdagend. Bij ons is er tijd voor onze bewoners: WELZIJN staat op de eerste plaats, ZORG staat op de tweede plaats.

 

Door het verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden, ontstaat een gemêleerd gezelschap. Als team proberen we gebruik te maken van elkaars sterke kanten en kwaliteiten.

 

Heb je ervaring in het begeleiden en ondersteunen van mensen met geheugenproblemen?

Ben je creatief in het bedenken en aanbieden van WELZIJN en ZORG?

Ben je een zelfstandige werker, die bereid is om alle huishoudelijke werkzaamheden te verrichten en heb jij de ambitie om de zorg leuker en beter te maken?

 

Stuur jouw motivatie met CV naar oldeberkoop@herbergier.nl

Je kunt ons ook bellen:

06-48168770 (Albert)

06-18537075 (Bert)

 

 

 

 

Delen: