Herbergier Oldeberkoop

Wij zoeken de beste kracht voor in de zomervakantie!

VIND JIJ HET LEUK OM, IN DE KOMENDE ZOMER, MET ONZE BEWONERS, EEN TERRASJE TE PAKKEN EN EEN IJSJE TE ETEN OF GA JE LIEVER MET ONZE BEWONERS NAAR EEN BRADERIE?

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een tijdelijke kracht VERZORGENDE-IG (of in opleiding), of een HELPENDE (of in opleiding) of een ONDERSTEUNENDE in de keukendienst voor de periode week 29 t/m 40 2019. 

 

Herbergier Oldeberkoop is een kleine organisatie. Je draait met elkaar een groot huishouden en dus ben je vanzelfsprekend breed inzetbaar. Je doet dus alles wat nodig is, in alle voorkomende diensten: lichamelijke verzorging, boodschappen doen, verzorgen van de maaltijden, de was verzorgen.....alles hoort erbij. Vooral ook het bedenken, uitvoeren en begeleiden van activiteiten gericht op het WELZIJN van onze bewoners.

 

Dit maakt het werken in een Herbergier erg afwisselend en uitdagend. Bij ons is er tijd voor onze bewoners: WELZIJN staat op de eerste plaats, ZORG staat op de tweede plaats.

 

We zijn op zoek naar iemand, die initiatiefrijk, positief is ingesteld, flexibel, zelfstandig en representatief is.

 

Door het verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden, ontstaat een gemêleerd gezelschap. Als team proberen we gebruik te maken van elkaars sterke kanten en kwaliteiten.

 

Ben je gedurende week 29 t/m 40 minimaal 3 weken of meer weken inzetbaar en heb je een affiniteit met mensen met geheugenproblemen?

Ben je creatief in het bedenken en aanbieden van WELZIJN en ZORG?

Heb jij de ambitie om de zorg leuker en beter te maken?

 

 

Stuur dan z.s.m.  jouw motivatie met CV naar oldeberkoop@herbergier.nl

Je kunt ons ook bellen: 06-48168770  of  06-18537075

Delen: