Herbergier Oudenbosch

Bijzonder gewone zorgverleners gezocht

Herbergier Oudenbosch is een kleinschalige woonvorm waar mensen met geheugenproblemen wonen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wél nog kunnen en hen zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, bieden we onze bewoners een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. Met een betrokken team van medewerkers (circa 16 fte) werken we dagelijks om onze bewoners een warm thuis te bieden waar geleefd, geliefd,  geleerd en gewerkt kan worden. Binnen dit team hebben we ruimte voor nieuwe collega’s.

  • Verzorgende IG (24 uur per week)
  • Verzorgende IG (oproepbasis)
  • Helpende (oproepbasis)

Voor alle functies geldt dat je écht geïnteresseerd bent in de ander en dat je graag met en van anderen leert, of dit nu een collega of een bewoner is. Je maakt als Medewerker Herbergier tijdens je dienst onderdeel uit van een groot huishouden. Dat betekent dat je samen met collega’s zorg draagt voor alle aspecten van het huishouden.

Verzorgende IG

Je hebt een diploma verzorgende IG (niveau 3). Naast actuele kennis en ervaring binnen je vakgebied ben je vooral iemand die contact maakt met bewoners en ook creatief is. Je hebt oog voor de behoeften van mensen en kunt hierop inspelen. Je bent een teamplayer en neemt initiatief als de situatie hierom vraagt. Naast de dagelijkse zorg rondom  onze bewoners ben je verantwoordelijk voor de veilige uitvoering van ons medicatiebeleid en voer je, indien van toepassing, voorbehouden handelingen uit.  
Wij zoeken  een verzorgende IG voor een vast aantal uren én een verzorgende IG die oproepbasis voor ons wil werken. Voor de functie met een vast aantal uren geldt dat er gewerkt wordt volgens rooster. Dat betekent dat je inzetbaar bent in alle diensten (ochtend – avond – nacht) inclusief weekenden en feestdagen.

Helpende

Je bent een echte mensenmens en verzorgen zit je in het bloed. Je hebt een diploma Helpende (niveau 2). Echter ook als je geen diploma hebt, nodigen we je ook uit om te solliciteren. We zoeken iemand die op zoek gaat naar wat belangrijk is voor onze bewoners en die in samenwerking met collega’s een goed thuis weet te creëren. Naast ervaring met het bieden van lichamelijke verzorging ben je creatief en onderneem je activiteiten die passen bij de behoeften van onze bewoners. In eerste instantie zijn we op zoek naar een collega die op oproepbasis beschikbaar is. Op termijn behoren vaste uren tot de mogelijkheid.

Wat bieden we

We bieden een plek waar je echt tijd kunt nemen voor onze bewoners en waarbij je samenwerkt in een team van bevlogen medewerkers. We werken met gewogen functieomschrijvingen en bijbehorende salariëring.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 22 mei 2020  een brief met je motivatie en CV naar oudenbosch@herbergier.nl.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken www.herbergier.nl/oudenbosch of telefonisch contact opnemen met Mario Winters of Rein Bouwens via 06 48 36 40 60

 

 

 

Delen: