Herbergier Oudenbosch

Verzorgende IG - 24 tot 32 uur

Heb jij een hart voor mensen met geheugenproblemen? Draag jij graag bij aan het dagelijks geluk van mensen waarvoor je zorgt? Vind je het belangrijk om écht tijd te hebben voor persoonlijke aandacht? En heb je een diploma Verzorgende IG (niveau 3)? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren op deze vacature.

Herbergier Oudenbosch is een kleinschalige woonvorm waar op dit moment 18 mensen met geheugenproblemen wonen. Door uit te gaan van wat onze bewoners wél nog kunnen en hen zoveel mogelijk mee te nemen in het gewone leven, zijn we iedere dag bezig met het creëren van fijne momenten. Met een betrokken team van medewerkers (circa 16 fte) werken we dagelijks om onze bewoners een warm thuis te bieden waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt kan worden. Binnen dit team hebben we ruimte voor een nieuwe collega. Voor deze functie geldt dat je écht geïnteresseerd bent in de ander en dat je graag met en van anderen leert, of dit nu een collega of een bewoner is. Je maakt tijdens je dienst in feite onderdeel uit van een groot huishouden.

Je hebt een diploma verzorgende IG (niveau 3). Naast actuele kennis en ervaring binnen je vakgebied ben je vooral iemand die contact maakt met bewoners en ook creatief is. Je hebt oog voor de behoeften van mensen en kunt hierop inspelen. Je bent een teamplayer en neemt initiatief als de situatie hierom vraagt. Naast de dagelijkse zorg rondom onze bewoners ben je verantwoordelijk voor de veilige uitvoering van ons medicatiebeleid en voer je, indien van toepassing, voorbehouden handelingen uit.
Wij zoeken een verzorgende IG voor 24 tot 32 uur per week. Voor deze functie geldt dat er gewerkt wordt volgens rooster. Dat betekent dat je inzetbaar bent in alle diensten (ochtend – avond – nacht) inclusief weekenden en feestdagen.

Wat bieden we

We bieden een plek waar je echt tijd kunt nemen voor onze bewoners en waarbij je samenwerkt in een team van bevlogen medewerkers. We werken met gewogen functieomschrijvingen en bijbehorende salariëring.

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons je CV en een korte motivatie naar info@oudenbosch.herbergier.nl.

Voor meer informatie kun je onze website bezoeken www.herbergier.nl/oudenbosch of telefonisch contact opnemen met Mario Winters of Rein Bouwens via 06 48 36 40 60

Delen: