Huishoudelijke medewerker

Huishoudelijke medewerker (20 uur)

Schoon is voor jouw niet schoon genoeg. Nee het moet blinken en stralend schoon zijn zodat de mensen met een geheugenprobleem een fijn thuis gevoel hebben. Naast het schoonmaken wil je ook graag een helpende hand zijn of een luisterend oor.

Herbergier Piershil is een prachtig thuis voor mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. We volgen hun eigen ritme en gewoontes, en werken met zo min mogelijk administratieve taken om ervoor te zorgen dat er tijd is voor onze bewoners. Door uit te gaan van wat onze bewoners nog wel kunnen en ze zoveel mogelijk mee te blijven nemen in het gewone leven, bieden we ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. 

Als zorgondernemers van Herbergier Piershil zijn wij zelf ook woonachtig in de Herbergier en zijn wij veel beschikbaar voor onze bewoners. Om ons hierbij te ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken gastvrouw of heer voor 16 tot 20 uur per week.

Wat ga je als huishoudelijk medewerker bij ons doen?

Als huishoudelijk medewerker draag je voor het opruimen en schoonmaken van de appartementen en algemene ruimtes in de Herbergier. Samen met 2 collega ben je verantwoordelijk voor een schone en hygiënische leefomgeving. Gedurende de dag ben je een aanspreekpunt voor de bewoners en je biedt waar nodig ondersteuning bij de lunch en koffie- en /theemomenten.

Wij zoeken jou als jij jezelf kan vinden in onderstaande punten;

  • Je hebt een voorliefde om je in te zetten voor mensen met geheugenproblemen.
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden
  • Een medewerker huishouding hoeft geen specifieke diploma’s te hebben. We vinden het belangrijk dat je interesse hebt in de leefwereld van de oudere met dementie en dat je bereid bent om te leren van je ervaringen en collega’s.

Wat bieden wij;

  • Een prettige werkomgeving waar warme zorg, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar centraal staan.
  • Een werkplek binnen de zorg waarbij administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.
  • Een werkplek waar je de tijd mag (moet!) nemen voor onze bewoners

Wilt u meer weten of zich aanmelden?

Bent je geïnteresseerd in de functie van gastvrouw/heer in de herbergier dan kan je contact opnemen met Matthijs Bakker 0186840184 of via de mail Info@piershil.herbergier.nl

Delen: