Herbergier Piershil

Oproepkracht Herbergier Piershil

Oproepkracht Herbergier 

Ben jij op zoek een functie in de zorg die goed te combineren is met je privéleven? Wil je zelf bepalen welke dagen je werkt? En wil je samen met ons het verschil maken voor onze bewoners. Naast de zorgmomenten is er tijd en ruimte om gezellige en leuke activiteiten te ondernemen. Door gezellig met een of meerdere bewoners een terrasje te gaan pakken. Of juist samen met de bewoners een mooi schilderij te maken.

Herbergier Piershil is een prachtig thuis voor mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. We volgen hun eigen ritme en gewoontes, en werken met zo min mogelijk administratieve taken om ervoor te zorgen dat er tijd is voor onze bewoners. Door uit te gaan van wat onze bewoners nog wel kunnen en ze zoveel mogelijk mee te blijven nemen in het gewone leven, bieden we ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. 

Als zorgondernemers van Herbergier Piershil zijn wij zelf ook woonachtig in de Herbergier en zijn wij veel beschikbaar voor onze bewoners. Om ons hierbij te ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken zorgmedewerker die ons op oproepbasis kan helpen.

Ben jij die persoon?

  • Die graag zijn privéleven wil afwisselen met werken in de zorg
  • Die een voorliefde heeft om zich in te zetten voor mensen met dementie.
  • Die rust en tijd wil nemen voor onze bewoners
  • Die er aan toe is om op een andere manier te zorgen

Dan zoeken we jou. Maar wat mag je dan van ons verwachten?

Wat kunt je dan van ons verwachten? 

  • Een contract als oproeper
  • Een prettige werkomgeving waar warme zorg, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar centraal staan.
  • Een werkplek binnen de zorg waarbij administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.
  • Een werkplek waar je de tijd mag (moet!) nemen voor de zorg, begeleiding en welzijn van onze bewoners.

Wilt u meer weten of zich aanmelden?

Bent je geïnteresseerd in de functie van helpende in de herbergier dan kan je  contact opnemen met Matthijs Bakker 0186840184 of via de mail Info@piershil.herbergier.nl

Delen: