Herbergier Piershil

Verzorgende IG / ZV (16 - 24 uur)

Verzorgende IG / ZV of medewerker die gecertificeerde bevoegd- en bekwaamheden heeft (16 - 24 uur)

Jij bent een startende of juist ervaren Verzorgende IG, ambitieus en energiek. Wij zijn naar jou op zoek!  

Als wij onze (toekomstige) medewerkers in Herbergier Piershil beschrijven, zien wij waardevolle eigenschappen als 'een open houding hebben', 'reflectief kunnen zijn', 'empathisch zijn', 'luisteren met je hart', 'het kunnen aansluiten en meebewegen met onze gasten', 'enthousiast en stimulerend zijn', 'buiten de kaders kunnen werken en denken'.

Wij verwachten een multi-inzetbaarheid van medewerkers, rekening houdend met de kwalificatie, bevoegdheden en bekwaamheden. Maar overall...iedereen draagt zorg voor het directe woonklimaat en de optimale zorg voor onze gasten. Het team brengt als het ware een hotelfunctie in praktijk.

Wij als ondernemers geven ruimte aan initiatieven, luisteren naar wat er leeft en zien wat er speelt. Belangrijk is dat werkers voldoening halen en krijgen uit het werken in De Herbergier. Ons beleid is gericht op een waarborg aan continuïteit, kennis, veiligheid, duidelijkheid en het benutten van de kwaliteiten van de medewerker. Alles in een mix van gekwalificeerd en niet in de zorg opgeleid personeel die 'met elkaar' de visie en idealen van de Herbergier realiseren. 

Heeft u belangstelling, reageer dan! 

U kunt ons een e-mail sturen piershil@herbergier.nl

of bellen:

0186 – 84 01 84 (woonhuis) of

06 – 481 22 163

Digna en Gerard Vonk

Delen: