Herbergier Scherpenzeel

Wordt deze mooie locatie jouw nieuwe werkplek??

Vacatures voor de Herbergier Scherpenzeel.

Wij, zorgondernemers Janco en Wilma Blonk, zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers voor onze Herbergier in Scherpenzeel. Het voormalig hotel “De Witte Holevoet”, wordt op dit moment verbouwd tot een prachtige Herbergier. Verwachte openingsdatum medio mei 2020.

Wat vinden wij belangrijk als het gaat om medewerkers?
Wij vinden  het belangrijk dat alle medewerkers passie hebben voor de oudere mens en in het bijzonder voor deze kwetsbare groep, ouderen met geheugen problemen. Verder is belangrijk dat je het ook leuk vindt om mee te werken aan, of het organiseren van, activiteiten. Collegialiteit en flexibiliteit zijn eigenschappen die ook nodig zijn om te kunnen werken in een kleine groep.

Welke functies zijn er beschikbaar? 

Medewerkers voor de keuken.
Voor een medewerker in de keuken is het belangrijk dat je passie hebt voor koken en het schoonhouden van de keuken. Lekker en gezond eten is een van de hoogtepunten van de dag voor onze bewoners. De maaltijden worden dagelijks vers bereid. Daarbij is hygiëne in de keuken een vereiste. Het is belangrijk dat je voor gemiddeld 24 mensen een maaltijd kunt bereiden. Diploma’s zijn welkom maar niet noodzakelijk.  Uren: 16 – 20 uur per week, ook weekenden en feestdagen volgens rooster.

Medewerkers facilitair.
We zijn ook op zoek naar enthousiaste duizendpoten voor het schoonhouden van de Herbergier en het verzorgen van de was. Een schone was en een schone omgeving dragen bij tot een goede kwaliteit van leven binnen de Herbergier. Uren 16-20 uur per week, voor door de week. Bereidheid tot het werken in het weekend.

Verzorgenden niveau 2.
Heb je een diploma Helpende niveau 2, dan nodigen we ook jou uit om te solliciteren. We vragen wel bereidheid  tot het werken van alle diensten, hoewel nachtdiensten incidenteel ingeroosterd  zullen worden. Uren: 16-24 uur per week, ook weekenden en feestdagen volgens rooster.

Verzorgenden niveau 3 VIG.
Voor mensen met een diploma VIG is er ook plaats in de Herbergier. Bereidheid tot het werken van alle diensten is een vereiste.  Werk je liever alleen nachten dan willen we jou ook uitdagen om te solliciteren, we zoeken ook personeel voor alleen nachtdiensten..
Uren: 16-24 uur per week, ook weekenden en feestdagen volgens rooster.

Medewerkers Maatschappelijke Zorg (MMZ).
We hopen het team ook te kunnen verrijken met collega’s die het diploma MMZ hebben. Bereidheid tot het werken van alle diensten is belangrijk hoewel we voor de nachtdiensten mensen zoeken die graag nachten werken.
Uren: 16-24 uur per week, ook weekenden en feestdagen volgens rooster.

Leerlingen BBL en BOL.
Als je opgeleid wil worden in de zorg (tot verzorgende niveau 3 of MMZ) dan nodigen we jou ook uit om te solliciteren. Dit geldt voor zowel BBL als BOL leerlingen.

Wat bieden wij?
Naast een leuke werkplek bieden wij een salariëring waarbij we de CAO als leidraad nemen.

Daarnaast bieden we mogelijkheden tot (bij)scholing. We bieden al onze medewerkers eerst een jaarcontract aan met als doel, toewerken naar een vast contract.

Lijkt het je leuk om te solliciteren? Mail dan een brief met je motivatie, cv en een pasfoto.

Heb je vragen over de vacatures of wil je jouw sollicitatie mondeling toelichten? Schroom dan niet om te  bellen of te mailen.

Ter attentie van: Janco en Wilma Blonk
Mailadres: scherpenzeel@herbergier.nl

Telefoonnummer: 033-3039600

 

Delen: