Schiedam 23 juni

Wil je zorgen vanuit vrijheid en samen met je levenspartner een waardig leven bieden aan 16 mensen met dementie? Meld je dan aan voor onze informatiebijeenkomst op vrijdag 23 juni in Schiedam. Tijdens deze bijeenkomst leer je alles over het runnen van je eigen Herbergier. 

Elk van de 47 Herbergier-stellen heeft een persoonlijk verhaal. Velen van hen zochten naar een andere manier van zorgen. Dankzij het zorgondernemerschap hebben zij de vrijheid om te zorgen met tijd, persoonlijke aandacht en plezier en kunnen zij elke dag het welzijn van de bewoner centraal stellen. 

Programma

Naast de vrijheid van het ondernemerschap kunnen Herbergier-ondernemers altijd vertrouwen op de ondersteuning van Herbergier-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Terwijl elke zorgondernemer onderneemt, leert en zorgt, biedt De Drie Notenboomen de kennis, ervaring, tools en begeleiding. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is. Meer hierover wordt tijdens de bijeenkomst besproken.

De informatiebijeenkomst is op vrijdag 23 juni van 13:00 uur - 16:00 uur. De presentatie wordt door Toon Biezenaar gegeven. Toon is voormalig ondernemerscoach en expert Werving en Selectie bij De Drie Notenboomen. Samen met twee zorgondernemers vertelt hij je alles over de voordelen van een eigen Herbergier en de ondersteuning die je krijgt. Tijdens de informatiebijeenkomst is er ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

Waarom deze informatiebijeenkomst bijwonen?

  • De ideale manier om de voordelen van het Herbergier-ondernemerschap en het realiseren van jouw zorgdroom te ontdekken
  • Laat je inspireren door het verhaal van ervaren zorgondernemers

Wie zijn jullie?

Geloof jij ook dat leven met dementie op een zo gewoon mogelijke manier kan en ben je ervan overtuigd dat jij daaraan kan bijdragen? Dan zoeken wij jou! En je partner, want samen kunnen jullie aan het roer staan van jullie eigen Herbergier en 16 bewoners een zinvol leven bieden.

  • Is één van jullie BIG-geregistreerd verpleegkundige met ruime ervaring in de zorg
  • Heeft één van jullie leidinggevende ervaring
  • En willen jullie samen met passie en creativiteit ondernemen

Meld je dan aan voor de bijeenkomst op 23 juni onderaan deze pagina. Het programma krijg je een week op voorhand toegemaild.

Meer informatie over de functievoorwaarden voor het zorgondernemerschap vind je hier ».

Schrijf je in voor de informatiebijeenkomst

Fijn dat je een informatiebijeenkomst wil bezoeken: hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Herbergier iets voor je is. Laat hieronder je contactgegevens achter en selecteer de gewenste datum. Wij ontmoeten je graag op de informatiebijeenkomst!
Jouw inschrijving
Aantal personen
Jouw contactgegevens
Door je in te schrijven via dit formulier ga je akkoord met de opslag van je gegevens, waaronder je e-mailadres. Deze gebruiken wij om je te informeren n.a.v. je aanmelding. Lees hierover meer in onze privacyverklaring. We vragen je vriendelijk om hieronder akkoord te gaan. Bedankt!