Vacature Helpende(plus) – 24-32 uur per week

Draag jij graag bij aan het dagelijks geluk van mensen met dementie en spreekt het je aan om te werken in een kleinschalige woonomgeving waar je écht tijd hebt voor je bewoners? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega. Wij zoeken namelijk een Helpende(plus) die de ambitie heeft om de zorg persoonlijker en beter te maken!

Herbergier Schoonhoven is een kleinschalige woonvorm mensen met geheugenproblemen, gelegen in een prachtige en rustige omgeving. Hier staan persoonlijke aandacht, respect en keuzevrijheid centraal.

De Herbergier heeft een opendeurenbeleid. We krijgen daarom regelmatig bezoek, en onze bewoners kiezen zelf of ze ’s middags een ommetje maken of even zelfstandig naar de bakker gaan. Als zorgondernemers wonen wij, Deborah en Ireal, vlak naast de Herbergier. Dat zorgt voor korte lijnen en vaste gezichten.

 

Wat is jouw rol?

Als Helpende(plus) van Herbergier Schoonhoven verleen jij persoonlijke en professionele zorg aan bewoners volgens het zorgplan. Samen met je collega's vorm je een hecht en betrokken team van 25 personen dat zich iedere dag opnieuw inzet om onze bewoners een liefdevol en warm thuis te bieden. Soms kan een baan als helpende ook inhouden dat je met je bewoner op pad gaat, leuke activiteiten bedenkt of huishoudelijke taken uitvoert. Hoe dan ook: als helpende zorg jij voor een veilige, opgeruimde en gezellige leefomgeving. Jouw inzet gaat verder dan alleen het verlenen van zorg; je bouwt een band op met de bewoners, stimuleert hun zelfredzaamheid en betrekt hen bij sociale activiteiten die hun welzijn bevorderen. Wat voorop staat, is dat jij het gevoel van welzijn van de bewoners bevordert. Dat doe je met persoonlijke aandacht en oog voor de specifieke wensen en zorgvragen van elke bewoner. Met jouw ondersteuning verlopen de dagelijkse activiteiten zo soepel en zorgeloos mogelijk.

 

Wat bieden we jou?

 • Een afwisselende functie voor minstens 24 uur per week.
 • Een contract voor 7 maanden, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een bij jouw ervaring en vaardigheden passende beloning, conform de cao VVT, inclusief eindejaarsuitkering, pensioenregeling en studiekostenregeling.
 • Een fijne werkplek waar persoonlijk zorg centraal staat en administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.

 

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn (mbo niveau 2)
 • Je hebt sterke affiniteit met mensen met dementie en stelt het welzijn van de bewoners voorop.
 • Je werkt graag in een team en bent flexibel en communicatief vaardig.
 • Je bent bereid om alle voorkomende werkzaamheden te verrichten die nodig zijn om onze bewoners een veilige en vertrouwde omgeving te bieden. Je wordt hierbij ondersteund door gastheren en gastvrouwen, verzorgenden en verpleegkundigen.
 • Je hebt een actieve rol bij het bedenken en begeleiden van activiteiten.
 • Je draagt bij aan het verzorgen van het eten/drinken en voorkomende huishoudelijke werkzaamheden.
 • Je ondersteunt de bewoners bij het eten, hiertoe eet je mee met de lunches en avondmaaltijden die binnen jouw dienst vallen;

 

Heb je interesse? 

We zien je reactie graag tegemoet. Stuur jouw motivatiebrief en CV naar de zorgondernemers Deborah en Ireal, via info@schoonhoven.herbergier.nl. Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Deborah bellen op 06-25250466. Op onze website: https://www.herbergier.nl/schoonhoven vind je meer informatie. Neem meteen even een kijkje op onze Facebookpagina: www.facebook.com/DeHerbergierSchoonhoven.

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.