VACATURE VERZORGENDE IG 24-32uur – HERBERGIER SCHOONHOVEN

VACATURE VERZORGENDE IG – HERBERGIER SCHOONHOVEN - 24-32 UUR PER WEEK

 

Draag jij graag bij aan het dagelijks geluk van mensen met dementie en spreekt het je aan om te werken in een kleinschalige woonomgeving waar je écht tijd hebt voor je bewoners? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega. Wij zoeken namelijk een Verzorgende IG die de ambitie heeft om de zorg persoonlijker en beter te maken.

 

Herbergier Schoonhoven is een kleinschalige woonvorm voor mensen met geheugenproblemen, gelegen in het prachtige centrum van Schoonhoven. Hier staan persoonlijke aandacht, respect en keuzevrijheid centraal.

De Herbergier heeft een opendeurenbeleid. Wij krijgen daarom regelmatig bezoek en onze bewoners kiezen zelf of ze ’s middags een ommetje maken, of even zelfstandig naar de bakker gaan. Als zorgondernemers wonen wij, Deborah en Ireal, vlak naast de Herbergier. Wij zijn vaak aanwezig in de Herbergier en dit zorgt voor korte lijnen en vaste gezichten.

 

Wat is jouw rol?

Als Verzorgende IG van Herbergier Schoonhoven verleen jij persoonlijke en professionele zorg aan bewoners volgens het zorgplan. Samen met je collega's vorm je een hecht en betrokken team dat zich iedere dag opnieuw inzet om onze bewoners een liefdevol en warm thuis te bieden. Je bent verantwoordelijk voor het verstrekken van de medicatie en lichamelijke verzorging. Ook ondersteun je bij de maaltijden en lichte huishoudelijke taken. Jouw inzet gaat verder dan alleen het verlenen van zorg; je bouwt een band op met de bewoners, stimuleert hun zelfredzaamheid en betrekt hen bij sociale activiteiten die hun welzijn bevorderen.

 

Wat bieden we jou?

  • Een afwisselende functie voor minimaal 24 uur per week.
  • Een contract voor 7 maanden, met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Een bij jouw ervaring en vaardigheden passende beloning, conform de cao VVT, inclusief eindejaarsuitkering, pensioenregeling en studiekostenregeling.
  • Een fijne werkplek waar persoonlijk zorg centraal staat en administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.

 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG.
  • Je hebt sterke affiniteit met mensen met dementie en stelt het welzijn van de bewoners voorop.
  • Je werkt graag in een team en bent flexibel en communicatief vaardig.
  • Je hebt een positieve instelling en bent oprecht geïnteresseerd in anderen.

 

Heb je interesse? 

We zien je reactie graag tegemoet! Stuur jouw CV en motivatiebrief via de mail naar de zorgondernemers op het e-mailadres: info@schoonhoven.herbergier.nl. Mocht je eerst telefonisch contact willen, dan kun je Deborah bellen op 06-25250466.

Op onze website: https://www.herbergier.nl/schoonhoven vind je meer informatie en kijk meteen even op onze facebookpagina: www.facebook.com/DeHerbergierSchoonhoven.

Delen:

Sollicitatieformulier

Slechts één bestand.
2 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.