Herbergier Schoonhoven

Verzorgende IG (28 uur)

Heb jij een hart voor ouderen en wil jij écht met tijd en persoonlijke aandacht zorgen? In Herbergier Schoonhoven kan het. Elke dag zetten wij ons met een gezellig team in om het geluk van de bewoner en diens familie centraal te zetten. Ben jij verzorgende IG en wil je voor een kleinschalige woonvorm aan de slag gaan? Zet dan de stap en reageer op deze vacature.

In Herbergier Schoonhoven wonen 16 mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar: alles is huiselijk en ongedwongen. In onze Herbergier nemen de bewoners hun eigen meubilair en leefgewoontes mee en past de zorg zich aan de bewoner aan, Daardoor kunnen onze bewoners hun leven verder leven en zoveel mogelijk eigen keuzes maken. Hierin kan jij als Verzorgende IG het verschil maken.

Herbergier Schoonhoven is gevestigd in een voormalig weeshuis in hartje Schoonhoven. In de stad zijn onze gasten een bekend straatbeeld. We gaan vaak met elkaar naar buiten: een visje halen op de markt, fietsen langs de lek of een terrasje pakken. Binnenshuis doen we activiteiten zoals muziek, bewegen en dans. Als zorgondernemers wonen wij – Ingrid en Jan-Rob - ook in de Herbergier en zijn we voor onze medewerkers een vast aanspreekpunt.

Hoe ziet jouw werkdag eruit in Herbergier Schoonhoven?

Als Verzorgende IG ben je tijdens je dienst regelmatig verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Het team dat elke dienst voor onze bewoners klaar staat, bestaat uit vier of vijf medewerkers overdag, en vier medewerkers in de avond, aangevuld met stagiairs en vrijwilligers.

Het geven van warme zorg is voor elk van onze Verzorgende het uitgangspunt. Werken in een Herbergier is afwisselend en uitdagend, doordat een Verzorgende alles doet wat nodig is in alle voorkomende diensten.

Wat vragen wij van jou als Verzorgende IG?

  • Een diploma Verzorgende IG niveau 3
  • Ervaring hoeft geen aanbeveling te zijn
  • Je hebt je verdiept in het concept van de Herbergier en vindt ook dat welzijn voor levenskwaliteit voorop staat
  • Je werkt graag samen met andere collega’s

Wat bieden wij jou?

Je krijgt veel mogelijkheden in tijd en ruimte om als Verzorgende aandacht aan onze bewoners te geven. Daardoor ontstaat een lagere werkdruk voor onze medewerkers. Wij zorgen er elke dag voor dat onze teams goed bezet zijn. Daarnaast zijn er altijd korte lijnen met de zorgondernemers. Verder bieden wij jou:

  • Een contract voor 28 uur per 1 november
  • Arbeidsvoorwaarden en salariëring volgens de CAO-VVT
  • Reiskostenvergoeding
  • Eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag
  • Pensioen- en studiekostenregeling
  • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Neem contact met ons op

Kortom heb jij hart voor ouderen en zoek jij een baan als verzorgende waar je kan zorgen met plezier en zingeving? En heb jij een diploma verzorgende IG niveau 3 en ervaring in de ouderenzorg? Stuur dan voor 18 september je CV en een korte motivatie naar info@herbergierschoonhoven.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Jan-Rob of Ingrid via 06 52 71 66 08. Bekijk vooral ook even onze Facebookpagina >> om de sfeer te proeven van het leven in Herbergier Schoonhoven.

 

 

Delen: