Herbergier Schoonhoven

Verzorgende niveau 3 en niveau 2.

Vacature

 

Teamleden Herbergier Schoonhoven

“We zoeken enthousiaste teamleden, die het geweldig vinden om met mensen met geheugenproblemen te werken. We willen met elkaar iets toevoegen aan de kwaliteit van bestaan van de gasten en het team vanuit liefdevolle aandacht.”

 De Herbergier is een zorgformule voor mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. In Herbergier Schoonhoven wonen 16 gasten in hun eigen appartement. Door uit te gaan van zelfbeschikking en het volgen van eigen ritme en gewoontes, bieden we een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven.

Als zorgondernemers van Herbergier Schoonhoven wonen wij zelf direct naast de Herbergier. Om dit samen met ons vorm te geven zijn we op zoek naar teamleden. Bij de samenstelling van ons team zullen we letten op diversiteit en persoonlijke talenten die iets unieks toevoegen aan ons team. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld muzikaliteit of creativiteit.

 Voor de samenstelling van ons team zijn wij op zoek naar:

- verzorgenden (niveau 2 & 3)

Mocht je op een van deze vacatures willen reageren dan zouden we graag je CV en een persoonlijke motivatiebrief van je ontvangen. Daarnaast zouden wij het fijn vinden als je bij deze brief een foto van jezelf toevoegt. Kijk anders ook even op onze Fb pagina, Herbergier Schoonhoven.

Je kunt reageren via info@schoonhoven.herbergier.nl

Ingrid Hopmans en Jan-Rob Makkenze

 

 

Delen: