BBL-Leerling Verzorgende IG voor 20-32 uur

BBL-Leerling Verzorgende IG voor 20-32 uur.

Herbergier Sint Joost is een prachtig thuis voor mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Er is plaats voor 16 gasten die we de ruimte geven om zoveel mogelijk het leven voort te zetten zoals ze dat altijd geleid hebben. We volgen hun eigen ritme en gewoontes, en werken met zo min mogelijk administratieve taken om ervoor te zorgen dat er tijd is voor onze gasten. Door uit te gaan van wat onze gasten nog wel kunnen en ze zoveel mogelijk mee te blijven nemen in het gewone leven, bieden we ze een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. 

Als zorgondernemers van Herbergier Sint Joost zijn wij zelf ook woonachtig in de Herbergier en zijn wij veel beschikbaar voor onze gasten. Om ons hierbij te ondersteunen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en betrokken BBL-leerlingen verzorgende IG voor 20 tot 32 uur per week.

Wat vragen wij?

  • Je bent in het bezit van een diploma dat toegang geeft tot de BBL opleiding verzorgende IG.
  • Je hebt een voorliefde om je in te zetten voor mensen met dementie.
  • Je bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden en werkt graag samen in een team.
  • Je bent bereid om alle diensten te werken.

Wat bieden wij jou?

  • Een prettige werkomgeving waar warme zorg, persoonlijke aandacht en respect voor elkaar centraal staan.
  • Een leer-werkplek binnen de zorg waarbij administratieve taken tot een minimum zijn beperkt.
  • Salariëring in overleg, eindejaarsuitkering en pensioenregeling bij PFZW;
  • een overeenkomst voor de duur van de opleiding, met vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Door verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden ontstaat een gemêleerd gezelschap die het welzijn van onze gasten vormgeven. Vertrouwen op elkaars sterke kanten en kwaliteiten, van elkaar leren en elkaar versterken staat in ons team voorop.

Kortom heb jij hart voor ouderen en zoek jij een baan als verzorgende waar je wel daadwerkelijk tijd hebt voor de gasten? En heb jij een mensgerichte/persoonsgerichte visie op dementiezorg en ervaring in de ouderenzorg? Solliciteer dan direct! 

Solliciteren?

Op onze website www.herbergier.nl/sintjoost vind je nog meer informatie over de Herbergier. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Monique of Dieter: 06-29459007, Zorgondernemers Herbergier Sint Joost.

Wil je solliciteren op de vacature BBL-Verzorgende IG? Stuur dan een sollicitatiebrief met CV naar email: info@sintjoost.herbergier.nl.

 

 

Delen: