Herbergier Terborg

Wij sparen voor: de Belevenistafel!

Vestigingen
Herbergier Terborg

BELEVENISTAFEL HERBERGIER TERBORG

Het idee is geboren of het mooi zou zijn om een belevenistafel voor de Herbergier aan te schaffen. Dat vonden wij allen direct heel mooi klinken. We zijn gaan informeren en we hebben 26 januari j.l. een demonstratie gekregen van de belevenistafel in de Herbergier en wij denken dat dit een geweldig mooie aanwinst voor ons allen zou kunnen zijn.

Even een korte uitleg: De tafel is een verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafel die op elke gewenste plek neergezet kan worden. Het belangrijkste kenmerk van de BelevenisTafel is dat mensen samen aan tafel zitten en gezamenlijk activiteiten uitvoeren. De tafel is een goot beeldscherm waarbij mensen zelf actief dingen aan kunnen raken. De software van BelevenisTafel biedt bewoners van woonzorginstellingen ontspanning, beleving en stimulering van het geheugen. Bovendien helpt de software de apathie van de dementerende oudere te doorbreken. Voor meer info:
https://www.belevenistafel.nl/
https://www.facebook.com/belevenistafel/

Echter de aanschaf van de tafel gaat om een aanzienlijk bedrag van bijna €10.000,-. Dat is een bedrag dat niet zo maar op te brengen is, maar misschien wel met sponsoringgelden. Er zijn ondertussen al allerlei mooie ideeën voorbij gekomen hoe we dit bedrag bij elkaar kunnen gaan sparen. Van sponsorlopen tot dingen te gaan maken voor de verkoop, tot giften. Mocht u nog ideeën hebben hoe we dit bedrag bij elkaar kunnen krijgen, dan horen we dit graag ook! Wij willen er vanaf heden, het voorjaar & zomer mee aan de gang gaan, in de hoop dat we in het najaar/winter een tafel aan kunnen schaffen.

Mocht u een bijdrage willen geven dan kan dit op Rabobank nummer: NL29 RABO 3496 5351 56, t.n.v. Belevenistafel Herbergier Terborg. Afschriften van deze spaarrekening zullen op gezette tijden worden gedeeld met belanghebbende en zijn op aanvraag vrij in te zien.

Alvast bedankt voor uw hulp en het meedenken,
Han & Katja, Team en bewoners Herbergier Terborg

ONZE SPONSORS:

 

Delen: