Herbergier Tilburg

Medewerker ondersteuning (27 uur)

 

In verband met een zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een tijdelijke aanvulling van ons team. Van 15 februari tot 15 juli zoeken wij een medewerker ondersteuning voor Herbergier Tilburg. 

Over Herbergier Tilburg

Herbergier Tilburg is een kleinschalige woonvorm voor mensen met geheugenproblemen. Een Herbergier kent korte lijnen. De ondernemers wonen bij de Herbergier, zijn verantwoordelijk en onderhouden het contact met de familie. In Herbergier Tilburg willen wij mensen met geheugenproblemen een zo normaal mogelijk huis bieden. Waar ieder de kans heeft zichzelf te kunnen zijn. En waar we zoveel mogelijk het dagelijks ritme op gang blijven houden waardoor onze bewoners zo lang mogelijk deel uit blijven maken van de samenleving.

Binnen de Herbergier Tilburg zijn er mooie kamers beschikbaar welke de bewoner samen met de naasten kan inrichten zoals zij/hij dit graag wil. In het huis is het uitgangspunt dat een ieder een zo zelfstandig mogelijk leven kan leiden. De sfeer is open en informeel en bied alle vrijheid voor de bewoners en de naasten.

Ons team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers.

Wat ga je als medewerker ondersteuning bij ons doen?

Het verrichten van ondersteunende werkzaamheden binnen de Herbergier op het gebied van huishouding en schoonmaak, zodanig dat bewoners/gasten in een schone omgeving leven en er zodoende een optimale bijdrage is geleverd aan de kwaliteit van leven van bewoners/gasten.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over relevante kennis en ervaring op het gebied van huishouding en schoonmaak. Je hebt kennis van materialen betreffende de schoonmaak werkzaamheden. Je bezit over algemene kennis van de omgang van mensen met geheugenproblemen.
  • Je werkt zelfstandig binnen de afgesproken werkafspraken. Praktische problemen in de werkuitvoering worden zoveel mogelijk zelfstandig opgelost, waarbij afstemming mogelijk is met collega’s. Terugval is mogelijk op de leidinggevende.
  • Sociale vaardigheden als klantvriendelijkheid, hulpvaardigheid en tact zijn vereist voor het op respectvolle wijze omgaan met bewoners/gasten tijdens het uitvoeren van huishoudelijke en schoonmaakwerkzaamheden en bij het samen met bewoners/gasten meedoen aan woon- en leefactiviteiten.
  • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is vereist voor het voeren van alledaagse gesprekken met bewoners/gasten en voor het rapporteren van bijzonderheden aan de leidinggevende. Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is vereist voor het registreren van werkzaamheden.  
  • Oplettendheid is vereist bij het veilig gebruik van schoonmaakmiddelen en/of keukenapparatuur, zodat bewoners/gasten niet in aanraking komen met deze middelen. Daarnaast is oplettendheid vereist voor het omgaan met eigendommen van bewoners/gasten en de Herbergier en voor het signaleren van bijzonderheden op het gebied van huishouding bij bewoners/gasten.

Solliciteren?

Kortom lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van ons team en te ontdekken hoe het is om te werken in een kleinschalige woonvorm"? Solliciteer dan direct!

Stuur voor 14 december een e-mail met je CV naar tilburg@herbergier.nl.

Meer informatie en foto’s vind je op onze website www.herbergier.nl/Tilburg. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Ineke Snoeren via 06 - 10 45 34 73.

Delen: