Herbergier Velp

VIG

Heb jij een hart voor ouderen en wil jij ècht tijd hebben voor jouw bewoners? Bij Herbergier Velp werken we in grotere teams, waardoor je die mogelijkheid daadwerkelijk hebt.

Ben jij een Verzorgende IG en spreekt het je aan om bij ons kleinschalige huis aan de slag te gaan? 

In Herbergier Velp wonen mensen met een vorm van dementie, en een aantal van deze bewoners met complexe zorg, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Niets doet bij ons denken aan het beeld dat rond klassieke ouderenzorg hangt. De inrichting, het dagelijks leven, de manier van omgang met elkaar, alles is huiselijk en ongedwongen. Zorg past zich aan de bewoner aan in plaats van andersom. Zo kunnen bewoners zoveel mogelijk hun eigen leven bepalen. Hier kan je als Verzorgende het verschil maken.
In onze Herbergier zijn 16 kamers en 1 logeerkamer. Als zorgondernemers wonen wij zelf ook in de Herbergier. Geen leidinggevenden op afstand, maar samen met jou als Verzorgende op de werkvloer. 

Wat ga je als Verzorgende IG bij ons doen?

Als Verzorgende IG ben je tijdens je dienst regelmatig verantwoordelijk voor de medicijnen en je coördineert dan het team. Het team dat elke dienst voor onze bewoners klaar staat, bestaat uit 4 medewerkers overdag, en 3 medewerkers in de avond, aangevuld met stagiairs en vrijwilligers. Het geven van warme zorg is voor elk van onze verzorgende het uitgangspunt. Werken in een Herbergier is afwisselend en uitdagend, doordat een Verzorgende alles doet wat nodig is in alle voorkomende diensten:

 • Lichamelijke verzorging;
 • Bedenken en begeleiden van activiteiten;
 • Verzorgen van de huisdieren;
 • Verzorgen van maaltijden;
 • De was doen en strijken, alles hoort er bij.

Wat vragen wij van jou als Verzorgende IG?

 • Een diploma Verzorgende IG (VIG niveau 3) of de combinatie VIG – MMZ;
 • Ruime ervaring als verzorgende in de ouderenzorg (PG);
 • Goed kunnen werken in teamverband;
 • Iemand die goed kan inschatten waar de behoeftes van onze bewoners liggen en hier ook naar kan handelen;
 • Veel affiniteit met ouderen met dementie. Voor onze Verzorgende staat het welzijn van de bewoners immers altijd voorop.

Wat bieden wij jou als Verzorgende IG?

Centraal in onze bedrijfsvoering staat dat er veel mogelijkheden zijn in tijd en ruimte om als Verzorgende aandacht aan onze bewoners te geven. Daardoor ontstaat als vanzelf een lagere werkdruk voor onze medewerkers. Wij zorgen er elke dag voor dat onze teams goed bezet zijn. Daarnaast zijn er altijd korte lijnen met de zorgondernemers. Verder bieden wij jou:

 • Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform de CAO-VVT;
 • Eindejaarsuitkering en onregelmatigheidstoeslag;
 • Pensioen- en studiekostenregeling;
 • Uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Door verschil in achtergrond en deskundigheid van de teamleden, Verzorgende, Helpende of Huishoudelijke dienst, ontstaat een gemêleerd gezelschap. Vertrouwen op elkaars sterke kanten en kwaliteiten, van elkaar leren en elkaar versterken staat in ons team voorop.

Kortom heb jij hart voor ouderen en zoek jij een baan als verzorgende waar je wel daadwerkelijk tijd hebt voor de bewoners? En heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ervaring in de ouderenzorg? Solliciteer dan direct!

Solliciteren?

Op onze website www.herbergier.nl/velp vindt je nog veel meer informatie over de Herbergier. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met Hélène van Rijswijk 0634959640

Wil je direct solliciteren op de vacature Verzorgende IG? Stuur een e-mail met CV naar velp@herbergier.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen: