Nachtvlinder-IG

Nachtvlinder-IG gezocht (16 – 24 uur)


Ben je deskundig en opmerkzaam en deins je niet terug voor verantwoordelijkheid? In onze Herbergier zijn we op zoek naar een ware nachtvlinder Verzorgende-IG.  Samen met je collega’s lever je deskundige zorg, met liefde, aandacht en – niet te vergeten – plezier. Iets voor jou? Lees dan zeker even verder.
 

Werken in Herbergier Vlijmen
Herbergier Vlijmen is gevestigd in het oude kantoorpand van voormalig graszaadhandel Mommersteeg. Een prachtige Rijks monumentaal pand die dit jaar 100 jaar bestaat. In 2014 heeft de Herbergier hier zijn deuren geopend voor 18 ouderen met een vorm van dementie. In de Herbergier heerst een huiselijk, hartelijk  en bovenal gezellige sfeer. Er werkt een team 26 enthousiaste collega’s.
Wij als zorgondernemers wonen met onze drie kinderen zelf ook in de Herbergier, wat resulteert in écht laagdrempelig contact met je leidinggevenden. Mensen jong en oud voelen zich er echt thuis. Al met al bijzonder gewoon!

Jij als nachtvlinder-IG
Jij hebt hart, oog en oor voor de bewoners. Elke nacht is anders, omdat ook de bewoners zich elke nacht anders voelen. Je werkt mensgericht, op basis van wat de bewoner op dat moment nodig heeft. Je volgt iedere bewoner in diens wensen en gewoonten. Je voelt aan hoe je nét dat beetje extra aandacht geeft. We vertrouwen erop dat jij weet én doet wat nodig is. Daarom krijg je bij ons veel eigen verantwoordelijkheid. En doordat wij als zorgondernemers fungeren als achterwacht, sta je er nooit alleen voor.

Dit bieden we jou

  • Goede balans tussen werk en privé
  • Een fijne werkomgeving waarin je echt de tijd kunt nemen voor het welzijn van de bewoners
  • Ruimte om je te blijven ontwikkelen
  • Een team van in totaal 26 enthousiaste collega’s
  • Korte lijnen met de zorgondernemers
  • Een salaris conform CAO VVT, afhankelijk van jouw werkervaring

Dit ben jij

  • Je hebt een diploma MBO-niveau 3 Verzorgende IG/MZ;
  • Je wilt graag nachtdiensten werken;
  • Je bent vakbekwaam in voorbehouden en risicovolle handelingen;

Kom je bij ons in dienst? Dan vragen we ook een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) van je. 

Bel of app voor meer informatie
Meer weten? Bel of stuur een Whatsappbericht naar Mariska Foppen. Zorgondernemer van de Herbergier. Zij vertelt je graag meer over het team, het huis, de bewoners én het werken in een Herbergier. Telefoon: 06- 46272944 zeven dagen in de week laagdrempelig bereikbaar. 

Een dagje meelopen? Van harte welkom!
Sfeer proeven en kijken of het echt zo fijn werken is als we zeggen. Je bent welkom om een dag(deel) mee te lopen. Dan ervaar jezelf hoe prettig het is om bij ons te werken. Ook hiervoor kun je bellen of appen met Mariska.

Delen: